lørdag, mai 30, 2009

Nydelig start på pinsen!

Jeg og lille Pie startet pinsen med å ta en tur inn til Oslo. Elsker byen vår på denne årstiden. Nydelig vær=blide mennesker og god stemning. På bildet vises fontenen ved national.
lunsjen inntok vi på Friday's, og vi fikk plass i solen:) Ikke rart de selger øl for 125mill idag! Her sitter min kjære venninne, som forøvrig skal gifte seg snart. Jeg fant meg kjole til bryllupet, godkjent av bruden selv..hehe..
Får ta bilder av fangsten etterpå, de ligger fortsatt i bilen. kremt..kremt..

Lille Pernille på toget hjem. Veldig utålmodig og varm, jammen bra jeg har med snacks(=underholdning) i veska. Hun elsker babykjeks fra hipp, virket som de fleste barn gjør det..?



Skal klare sjøl! I boksen ligger det kjeks:) Små barn er så søte når de sitter på knærne..smelt! Så da måtte jeg ta bilde.

Jeg har faktisk (!!) ikke vært innom en enste interiør eller nips butikk, idag var det mors garderobe som stod for tur, og litt lille gull da. Men butikkene stengte kl 16 idag, noe jeg kunne tenke meg, så jeg må ut en gang til snart. Merker at jeg har vært i barsel et år og ikke oppdatert meg så mye. Nå må jeg ut i bilen og hente fangsten, og vaske det så det er klart til tirsdag og ny arbeidsuke.
Imorgen grytidlig (ja, lille gull har fått vanlig sovemønster i en alder av 1år) skal vi svippe en tur til sverige. Handle inn til sommeren! Så er vi hjemme tidlig og kan nyte solen, før vi får grillgjester. Livet er herlig folkens!!
AV PINSEN GODTFOLK!
NYT LIVET RESTEN

mandag, mai 25, 2009

Award!

Oppdaget at jeg har fått en award! Også har jeg ikke fått det med meg.. Lei meg for det!
Den kommer fra blandet drops.


Tusen takk!


Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom, tid og forhold.Disse bloggerne er usedvanlige, sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg.Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til seks bloggere, som igjen må velge seg seks nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres."




Jeg velger å gi den videre til:



Villa Cremê


Min lune hule


Silje sin

Livet i Hvalstad

Tomines hjem

Hjem og Lykke

Drømmen om en eplehage

Ha en fin tirsdag videre:)







Mandag er fridag!

Så jeg startet dagen med å innta:Etter en lang treningsøkt unnet jeg meg en velfortjent caf'e latte (med lettmelk uten sukker såklart:) Ble også en kjapp tur innom kjøpesenteret rett ved sats. Planen var å kjøpe litt til uteplassen, men fant ikke så mye av det jeg lette etter..
Været har vært helt nydelig idag så vi har kost oss hjemme alle 3 (pappaen er i perm). Utsikten min mens vesla sov:)


Kjøpte med lyserosa ildtopper hjem, kostet bare kr.120 for 6stk på Mester Grønn! Gi bort pris også så fine da.. Sånt liker vi:)




Fant litt nytt til uteplassen som fikk bli med hjem. Zink potte fra kremmerhuset (den firkantede er en gammel grønnsåpe boks jeg hadde fra før). Oljelampe med kurv fra Kid, gikk litt amok der her om dagen. Vise dere snart.
Enn så lenge har jeg fri på mandager, valgte å gå ned til 80% stilling. Bruker 1time til jobb, hver vei, så jeg så meg nødt til det. Men ennå kommer ikke kabalen til å gå opp...Levering i barnehagen er ikke noe problem, men henting er verre siden bhg stenger 17, samtidig som jeg slutter på jobb. Siden drømmemannen jobber mye borte eller skift, må vi bare se på det som en bonus de gangene han kan hente. Og jeg har da ikke fått barn for å stue henne bort, ønsker å ha en del tid med henne også. Jeg synes dette er et skikkelig dilemma! For ikke å snakke om tid til alt som skal gjørs hjemme.. Hvordan løser dere andre med småbarn det?
Dagen idag har jeg nytt til det full, håper dere har og?!





søndag, mai 24, 2009

OBS! roser og kveldskos

Disse rosene kjøpte jeg for 18 dager siden!De er riktignok ganske klare for komposten nå, men jeg synes dette bare er utrolig. Vanligvis varer de knapt nok en helg, så jeg har en del roser på samvittighten. De er kjøpt på Coop OBS for kr. 49 for 20 stykk! Gi bort pris spør du meg. Så løp og kjøp (om tilbudet varer fortsatt da!?)

Pernille er nok et lite "vanedyr". Om hun får kveldstell/bad og deretter kveldsmat+kos sover hun hele natten:) Gjort siden hun var 2,5mnd. Og vi snakker da til kl.08 (tidligst) om morgenen.
Kjenner at jeg tviholder enda mer på kveldskosen nå som jeg er yrkeskvinne igjen:)
I bakgrunnen ser dere et ubloggifisert hjem. Pernille har sin egen leke krok, og den vokser stadig..hmm..


Etter kveldkosen må hun leke og bruke opp den siste energien. Turbokula vår!

Enda en nydelig helg er over. Vi har vasket biler, huset utvendig og innvendig, beiset litt, klippet plenen, vasket-brettet og lagt bort et berg av tøy, grillet og kost oss i solen alle 3! Kan vel ikke være annet enn fornøyd:)
God natt fra oss i drommeverden!


fredag, mai 22, 2009

Italiensk!


Etter jobb idag skal jeg møte to studievenninner jeg ikke har sett på over 1år, og som jeg gleder meg! Vi skal spise italiensk mat, skravle og kose oss... kanskje det blir et glass vin og..?
Ha en strålende fredag alle som er innom, dere er supre!

torsdag, mai 21, 2009

Interiørtips!

Fikk en utfordring av www.blandetdrops1.blogspot.com om å komme med et interiørtips. Ser at flere av dere har tatt utfordringen allerdere og noen av mine tips er ogsp brukt. Men her kommer mitt:
Ekstra brede blomsterbrett!

Da vi skulle bygge hus lagde drømmemannen disse til meg i alle vinduene. Jeg er så glad for det idag! Plass til masse dill og dall, og det liker vi , ikke sant?

Drømmemannen brukte brede hobbyplater som han rundet hjørnene på. Deretter malte jeg de hvite(!). Han har listet under blomterbrettene, ble penest slik.
Siden så mange av dere har hatt den allerede sender jeg utfordringen videre til alle på blogglisten min+ de som er innom, som ikke allerde har hatt den:)
Tar du den?
Himmelsprett klem fra drømmekvinnen som igjen er blitt yrkeskvinne! (og medlem av tidsklemma)


mandag, mai 18, 2009

17.mai feiring!

Dagen var en nydelig dag! For en gangs skyld var det fint vær:)
Vi storkoste oss hele dagen. Det startet med barnetog, noe lille gull synes var veldig moro. Hun lo, skrek og vinket til alle, men halvveis sloknet hun av utmattelse:)
Snakk om ei som storkoser seg!

Ballong av pappa fikk hun også. Selvfølgelig ROSA!


Det ble desverre bare bilder av prinsessa mi. Nå er kamerat vårt ødeligt også, vil ikke slå seg på. Så jeg tyvlåner jeg jobbkamera til drømmemannen, i tillegg til hans jobb-pc (jammen bra han er i pappaperm:)
Kanskje det endelig blir speilrefleks på meg!? Tar gjerne imot tips!
Etter barnetog og samling etterpå med leker og underholdning ble det grilling her hos oss. Glemte helt å ta bilder, skjerpings! Jeg har kjøpt en del nytt til terassen, skal vise dere en dag.
Første arbeidsdag er vel overstått, merkelig følelse det der. Håper ikke savnet blir for stort!
HA EN FORTREFFELIG UKE ALLE SOM ER INNOM!




fredag, mai 15, 2009

Rosa bursdag

Prinsessa vår fylte 1år denne uken, og det skulle såklart feires:) Ingen 1års bursdag uten at bursdagsbarnet spiser kake selv. Jeg var forberedt på kake overalt, men neida ikke denne jenta. Spiser og koser seg og slikker fingrene til stadighet, skal ikke være skitten..må le av henne. Fisefin allerede?
Med litt hjelp av pappa blåste hun ut lyset som var et 1tall. Legg merke til hvor konsentrert hun er:)

Jeg må jo følge i min mors fotspor; et lass av kaker på bursdagene:) Mamma slutter aldri å overraske bursdagsgjestene, den ene kaken etter den andre sendes rundt. Så da satte jeg i gang med å bake da. Mamma har bakt den gule kaken da. Fikk ikke bestemt meg for bløtkake eller marsipan så d ble det begge, ja takk begge deler sa Ole Brum. Sjokoladekaken er en langpanne delt i to og lagt oppå hverandre med fyll i midten...mmm.. formet som et 1tall. Og ROSA smørkrem:)


Barnebordet

Bordet pyntet jeg såklart i ROSA (også min favoritt farge), hvitt og glass. Fant noen nydelige servietter i rosa med skriften princess (siden vi kaller henne prinsessa). For å gjøre det ekstra sukkersøtt la jeg pikekyss i glasskåler.



Det er netsen galskap hvor mye man legger ned i et 1års selskap. Spesielt siden hun ikke bryr seg det grann. Og gavene? Ja, der var papiret og pynten morsomst:)
Men PRINSESSA til mamma og pappa fortjener kun det beste!

spisebordet

Vi serverte pølser og kabaret med loff og remulade. Enkelt, men godt:)


Måtte såklart ha muffins med ROSA smørkrem og strøssel på...mmm..

For et år siden hadde vi akkurat kommet hjem med lille nurket vårt. Kjempestolte, men samtidig veldig nervøse. Var en så flott tid. Tenk at det er gått 1år alt! Hvor er tiden blitt av?
GRATULERER verdens skjønneste, mamma og pappa elsker deg masse!!!
Nyter siste helgen før hverdagen snart slår meg i bakhodet, på mandag er det tilbake på jobb. Grugleder meg, welcome to tidsklemma..
HA EN NYDELIG HELG!
HURRA-HURRA-HURRA






søndag, mai 10, 2009

Minner fra ferien!

Nå er vi hjemme igjen etter en herlig ferie:) Nydelig turkis vann! Trappen ned fra hotellet til vannet.
Rett ved hotellet var denne nydelige stranden. Fig tree bay er kjent for sin nydelige strand. Her kunne man leie alt av water sports. Vi hadde veldig lyst, men litt vanskelig med to små på slep:)

Vi boltret oss ved barnebassenget hver dag. Her er prinsessa i full sving med å teste ut den nye baderingen. Hun synes vannet var litt kaldt, men det var gøy!



Utsikten min fra solsengen, ingenting å si på den. Kjenner jeg savner det allerede! Varme, god mat og fullstendig latmannsliv:) Til venstre ser man stranden.
Vi har kost oss masse på tur. Ble mye soling og bading på dagene, var kjempeheldige med været. Bare regn og overskyet dagen vi skulle hjem, men det ble sol etter kl 14, så fikk solt oss litt da og:) På kveldene koste vi oss i leiligheten eller spiste ute på hotellområdet, med to snupper som sov i vognene sine. Deilig jentetur, anbefales!
Vært stille fra meg en liten stund. Prinsessa ble syk siste dagen der nede, vi føk av sted i ambulanse til sykehuset på Kypros. Høy feber, tett, og veldig slapp. Første de spurte om var om vi hadde vært i Mexico... Endte med at jeg skrev henne ut fra sykehuset på eget ansvar, siden flyet gikk hjem den kvelden. Hun har vært litt syk siden vi kom hjem, forkjølelese ifølge legen. Da vi kom hjem skulle jeg ordne til 1års bursdag som vi har hatt idag. Slitsomt med en sutrete og syk snuppe. Mye bedre nå! Men dagen idag har vært rosa og vellykket:) Etterpålag imorgen (på selve dagen), mye kaker igjen! Bilder kommer rett rundt hjørnet.
Drømmemannen fikk tråkket på pc'n min igår så skjermen er ødelagt, jeg får tyvlåne hans jobbpc på kveldene...tihi..
Ha en super UKE!
For min del skal den nytes, siste uke med perm før jobb igjen...snufs!