torsdag, juni 25, 2009

Kranselag!!

Heter det visst når taket er tett, og det er det nå:)Her er veggene på garasjen, de er støpt slik at de matcher grunnmuren på huset (som man ser såvidt i høyre hjørne) Tomta vår var veldig skrå og bratt, men ikke nå lenger. Ved å støpe veggene kunne vi også bruke de som støttemur, 2 fluer i en smekk! Drømmemannen planerte inntil slik at plenen nå er på nivå med veggene, før var dette er BRATT skråning. Veldig fornøyd med den løsningen! Så kjøpte vi ferdigplen og rullet ut, genialt:)

Her er takstolene heist opp! Begynner å ta form.. Drømmemannen i farta;)Så var taket tett! Yeah.. Ble så mye koseligere på området vårt. Drømmemannen har og laget trapper fra huset og ned til parkeringen/garasjenåpningen. Kan vise de etterhvert, må bare rydde litt rundt. Mye byggematerialer og div. Må være bloggifisert eller?! Hehehe,,
Noen som har ideer for beplantning på hver side av trappen fra parkeringen opp til plenen. Noe rimelig og lettstelt må det være.. Har litt plass mellom hus og trapp og mellom garasje og trapp.. Mottas med takk;)

Garasjen forfra. Her blir det en dobbel hvit port, me like! Den ble litt større enn antatt, ikke rart drømmemannen kunne gjerne planlegge dennne selv:) Får han GOD plass til verktøy, biler, dill og dall. Skal ikke klage, jeg har hele huset fult av dill og dall..tihi..

Her ser dere 2.etg på garasjen sett fra plenen vår. Blir "bare" 32kvm visstnok. God plass til alt vi ikke trenger, kontor, gjesteplass og fryser. Gleder meg til å innrede, i skrivende stund lager han gulv der. Glad jeg har en så handyman! Skulle jeg gjort uten;0)

Drømmer om å ha glassdører som kan åpnes helt, slik at dette kunne være en slags sommerstue. Hadde vært noe det! Men får vel bli med drømmen enn så lenge, har andre planer for en sommerstue/lysthus. Men det blir ikke i år.
Ha en nyyyydelig sommerhelg snille dere!onsdag, juni 24, 2009

Nytt hus!

Lille gull begynner å bli stor jente, på tide å flytte hjemmefra, eller..-Titt tei!-
Neida, hun har bare fått en lite hus ute i hagen hun kan leke i, forhåpentligvis er det lenge til hun skal flytte hjemmefra..:)

Hun sitter inne i huset sitt og titter ut av døren, synes det er kjempestas!
Når kvelden nærmer seg er det deilig å slappe av i sitt eget hus.
Hun var nesten ikke ute av huset hele dagen;)

Igår ble det ikke noen stor st.hans feiring for vår del, grillet og koset oss på terassen.

Drømmemannen la takstein på garasjen igår, og ble ferdig. Kjempeimponert! Skal prøve å ta bilder når jeg kommer hjem fra jobb idag.

Ha en strålende onsdag, solen skinner!!

fredag, juni 19, 2009

jeg er blitt tagget

jeg er blitt tagget av sissy's hus:♥ Hva er du opptatt av for tiden? Lille Gull, drømmemannen, jobb og hjem.


♥ Hva har du på deg i dag? Rosa olakjole m høyt liv, sort bredt Fendi belte, sorte leggings, sorte esparillos (skrives det slik?) fra Ilse Jacobsen og litt dill og dall av smykker:)


♥ Hva skal du spise til middag? hjemmelaget pizza, lenge siden..mmm..


♥ Hva vil du gjerne lære deg?
Sy litt mer avansert enn lifter og rette lengder, og fransk♥ Hva hører du på akkurat nå?
susing fra aircondition og pc på jobben♥ Hvordan er ditt favoritt-vær? Stekende sol og blå himmel, gjerne en savk vind (og måke skrik)♥ Hva er ditt mest utfordrende mål akkurat nå? Finne ut hva jeg vil bli her i livet.. og få hverdagen til å gå opp..


♥ Hva syns du om den personen som tagget deg? En tidligere studievenninne med utrolig orden og struktur. Veldig omsorg for sine nærmeste og en god mor for sitt lille gull. Med sans for interiør:)♥ Hvis du kunne få et hus, ferdig innredet, hvor som helst i verden - hvor skulle det være? Ved sjøen med nydelig havutsikt, gjerne i Asker/Bærum traktene eller på sørlandet (sommerhus)!♥ Hva vil du gjerne ha akkurat nå? Nye klær!


♥ Hva vil du gjerne bli kvitt? Alt rotet vi samler på som vi sikkert får brukt for en vakker deg (eller IKKE)♥ Hvis du kunne dra hvor som helst i verden den neste timen, hvor ville du dra?
BARCELONA!♥Hvilket språk vil du lære? Fransk.♥ Hva ser du etter i en venn? Lojalitet og ærlighet.


♥ Hvem vil du gjerne møte?
Hmm.. alle de hyggelige blog damene:)♥ Hva slags musikk liker du? Alt mulig egentlig, spesilet liste pop.


♥ Hva er favorittplagget i klesskapet ditt?
Olabuksene mine!♥ Hva er drømmejobben? Hadde jeg bare visst!


♥ Har du noen favorittmodeller?

Heidi Klum


♥ Hvis du hadde 1000 kroner nå, hva ville du brukt pengene på? feriepengene har akkurat kommet så jeg har 1000kr, men de skal spares til ferien. Men hadde jeg fått 1000kr ekstra hadde jeg kjøpt meg en sommergave. Nye sko?


♥ Beskriv stilen din? Klassisk, tror jeg. Mye kjoler/tunikaer med tights el slim bukse. og smykker:)


♥ Hva var det siste motebladet du leste? Costume


♥ Den siste cd-en du kjøpte? Mamma mia (fra filmen)♥ Hva hørte du på da du ble tagget? en eller annen spenningsserie på tv


♥ Hva vil du akkurat nå? Hjem fra jobb og ta helg!Det var litt om meg.

Nå skal jeg pakke sammen og vende nesa hjemover, det er tid for helg:)Imorgen skal en veldig god venninne av meg drikkes ut, tihi..blir gøy!Ha en fin helg, TUDELIDU!
(Håper på fint vær)

tirsdag, juni 16, 2009

Sånn går no dagan!

Merker at jeg har mye mindre ekstra tid nå som jeg er yrkesaktiv igjen, i motsetning til når jeg var i mammaperm... var tider det gitt!
Mellom slagene med jobb, trening, klesvask og annet forefallende husarbeid rekker jeg å kose, leke og "prate" med lille gull. Jeg skulle gjerne hatt mye bedre tid med henne, det skjer så mye nå. Hun forandrer seg og lærer noe nytt hver dag.
Hvordan takler dere andre småbarnsforeldre tidsklemma?!

Tar vare på pene innpakningsesker når jeg kjøper meg noe nytt; her Louis Vuitton og Dior eske. *LOVE*
Planen er at jeg skal jobbe litt redusert, da får jeg mer kvalitetstid med gull.
Fatter ikke hvordan familier rår over tiden når hus skal være i orden, fotball/håndball/dans osv skal følges opp, klesvasken stiger i takt med tempoet, begge jobber og barna skal følges opp på skole/bhg.
Vi klemmer oss inn i tidsklemma alle mann!

Garderoben på soverommet, i tillegg får jeg walk-in-closet etterhvert:)

Det er godt vi har en så fantastisk verden som blogglandia. Kan vi få inspirasjon til å gjøre litt ekstra og piffe opp hverandre med nydelige tilbakemeldinger. I tillegg gir det oss rom for å leve i vår egen lille drømmeverden, hvor alt er hvitt, rent, ryddig og vakkert:) (Selvom klesvasken nesten krabber ut av vaskerommet, hybelkaninene tar over alle rom, papirbunken vokser opp til taket og barnelekene t.o.m finnes i oppvaskmaskinen)
Tusen takk for at dere er den dere er!


Fargen på soverommet er vårlys, liker den godt her!

Slengte på noen bilder fra soverommet, som forøvrig er vasket, støvfritt og med nyvasket sengetøy (gleder meg til å køye).
Tusen takk for at DU er innom, legg gjerne igjen et spor!
Og for at du gjør hverdagen litt mer spennende:)


søndag, juni 14, 2009

Opp en trapp...

Ikke så mye livstegn fra meg for tiden....jeg holder på med et lite prosjekt som tar mye tid. Skal snart vise dere:)
Jeg kan si så mye som at jeg har beveget meg opp en trapp..

Jeg har valgt å ha hall, trapp og trappegang i hvitt. Synes det er så lyst og fint, får litt sommerhus følelse egentlig når jeg går ned trappen. Vi har kun det lille vinduet du ser på bildet i hallen (eller trappen) så da kan det fort bli mørkt.
Da er nok en helg over og vi har kost oss masse. Vært hos mamma og pappa fra lørdag til søndag, og vi satt ute på terassen til over midnatt, deilig! Og vi fikk sove lenge;) Lille Pie er blitt så flink til å vinke, hun stopper opp og vinker når vi sier hadet.. lærer noe nytt nesten hver dag..moro!!
Ha en fin mandag ladies!
Imorgen er det fridag for mitt tilfelle;)

tirsdag, juni 09, 2009

Vegring for å lage hull


Endelig har vi tatt skrittet å laget hull i veggen. Vi har ikke stort hengende på veggene i stuen vår. Har lenge fundert på hva som skulle på veggen over sofaen, og nå er det bestemt: en hylle! Nå kan jeg sette bilder der, lys/lykter og annen stasj.
Alt i alt er jeg veldig fornøyd:) Gjorde tv-stua litt koseligere, eller hva synes dere?

Kos dere med fruene ikveld damer!

Setter veldig pris på dere alle:)

mandag, juni 08, 2009

BURET inne!!

Drømmemannen har laget en støyvegg på den ene siden av huset. Vi har en blindevei som går forbi huset, det er riktignok lite trafikk der men så deilig å sitte på terassen uten at naboene kan se inn. På baksiden av støyveggen er det en gressplen og terasse (kan se parasollen i bakgrunnen). Nå er det deilig å være ute, enten på plenen eller terassen! Vi holder på med å plante og pynte på innsiden av støyveggen, det får komme bilder når det er klart.


Her i enden må vi finne på noe, vurderer å plante noe buskas. Greit å ha noe mot naboen, vi får tenke litt på hva det blir. Synes det her med uteområdet er vanskelig. Vil så gjerne ha det koselig, lunt og pent. Uten alt for mye vedlikehold og stell. Det er litt minus med å bygge, det tar mange somre før uterommet er klart. Samtidig er det deilig å kunne gjøre alt fra scratch. Godt vi har god tid:)
Mandag er fridag for meg. Nå er huset total vasket! Skrubbet badet og 2.etg idag, nå er jeg rett og slett litt lei. Skulle ikke bygget så stort:)
Klem fra meg!

søndag, juni 07, 2009

Deilig søndag!

Nok en deilig søndag går mot slutten.
Vi startet dagen idag med en lang skogstur etter frokost. Elsker lukten av frisk skog, det gir meg energi:) På veien hjemover plukket jeg med en bukett markblomster. Minner meg om barndommen, jeg plukket blomster hvorenn jeg var. Håper lille tulla mi og kommer hjem med nydelige buketter til mammaen sin:)
Etter en deilig lunsj har jeg virkelig stått på i heimen, om jeg så skal skryte litt selv. Vasket-brettet og ryddet tøy- tørket støv- vasket gulver- RYDDET- laget nydelig søndagssteik og ryddet litt til. Så nå sitter jeg med bena på bordet, pc'n i fanget og en iskald pepsi max i hånda. Det har jeg da fortjent:)
Drømmemannen er godt igang med garasjen, den er ferdig iløpet av sommeren. Sånn som jeg gleder meg! Dobbel garasje med stort rom på toppen, kontor/gjesterom/bod you name it! Skal legge ut bilder underveis. Målet var at han skulle være ferdig ved endt pappaperm...haha.. snakk om å være optimist, for det er jo ikke mye å gjøre når man går hjemme..ha! Han er nå halvveis i permen:)Lille gull er syk, over 40 i feber. Så her er hennes posisjon mens jeg vasket. Stakars liten..


HA EN NYDELIG UKE ALLE BLOGGVENNER!

lørdag, juni 06, 2009

Bersherk på KID!?

For en tid tilbake var jeg innom Kid interiør ved en tilfeldighet, endte opp med å gå nærmest bersherk!
Der hadde de fått inn masssssse fint til uterommet og en ny serie i kurv. Til en veldig liten sum (sammenlignet med Riviera Maison iallefall).
Dette er egentlig en flaskeholder, men jeg bruker den til hardanger bestikket mitt. Superenkelt å ta med ut når man griller og har gjester:) Tenkte å oppbevare stearinlys i den til vinteren.

Magasin holder jeg ikke vet om skal opp på wc eller i loftsstuen. Tror det blir på wc, bare ikke det gir utslag i at gjestene trives bedre..hehe
Hjertekrans i metall, pynter nå opp tallerkenhyllen min på kjøkkenet.


Oljelamper som bidrar til ekstra kos ute i sommer.Ble også noen blomsterkasser til terassen. Synes de er så vakre!
Skulle ha litt mer i den serien, men det kommer inn igjen etterhvert. Flere enn meg som
har falt for serien:) Anbefales om du trenger noe rimelig og pent til uterommet (eller inne).
I tillegg kjøpte jeg nye duker til bordene ute, puter, prinsesse pute til Prinsessa og noen flere potter. Kom hjem med to megastore poser, sånt liker vi:)

Idag har vi kost oss i familieselskap på lilleaker i Oslo. Utrolig pent og stille der med bare villaer, også så sentralt. Kunne jeg godt bodd:)

Ha en nydelig lørdagskveld! Her nytes vinen:)

onsdag, juni 03, 2009

Oslo shopping:)


lovet å legge inn bilder av fangsten på Oslo turen vår. Klær til lille gull fra Zara baby! Hadde vanskeligheter med å holde meg i tøylene der, anbefales en visitt. Men hold godt på kortet:)

Jeg fant med hvit nydelig bluse på Ilse Jacobsen, med blonder og stas. Veldig fornøyd! Ble harem bukse på meg og. Synes de fleste ser ut som de har gjort på seg i de, så det skulle jeg ikke ha. Men disse var så kule og ikke fult så baggy. Med høyt liv, kan bli stilig:)


Sommerskjørt og kjoler må til!
Ny pysjbukse var på høy tid. Så nå skal joggebukser med knær og hengerompe hives (var iallefall planen om jeg klarer.. flere som ikke klarer å kaste utgåtte joggebukser..?) Rosa pysj med hvite blonder, me like:) Er så søt!Tunikaer og topper, får aldri nok!Også det beste!

Kjolen jeg kjøpte til min venninnes bryllup. Lakserød, havfrue-kjole med flotte detaljer, fra Karen Millen!
Flotte blonder, asymetrisk kjole:) Gleder meg til å bruke!Nå må mor sove, kjempetrøtt etter 2 timers skogstur. Men så deilig det er.
Ha en flott torsdag damer!