fredag, juli 30, 2010

Hurra for meg!

Idag har jeg bursdag, hipp hurra:) vi skal feire i tigerstaden!
Ha en fin dag alle sammen!

-- Post From My iPhone

Drømmeverden

onsdag, juli 28, 2010

Moreller!

I vår "nye" hage er det hele TO morelltrær, JIPPI!
Noen er allerede modne, men fortsatt er det litt igjen før det er klart. Planen er å lage kirsebærpai, men jeg vil prøve meg på noe mer også.
Har du noen gode oppskrifter eller tips til hva jeg kan bruke bæra til så kom gjerne med de?!
 


Moreller er steinfrukt og i slekt med plommer. Moreller og kirsebær omtales ofte om hverandre, men kirsebær er egentlig en betegnelse som omfatter to hovedgrupper: søtkirsebær, som i Norge blir kalt for moreller, og surkirsebær, som vi her kaller kirsebær. (frukt.no)
 

Her er en del av hagen, veldig koselig hage synes jeg:)

Vi har fått flyttet alt fra huset vårt, men ikke kommet helt på plass ennå. Ikke bare å få plass til alt i gamlehuset, selv om det er ganske stort hus det og. Siden dette er et midlertidig stoppested skal vi ikke pakke ut alt, men lagre det inntil vi flytter for godt:) Mye av tiden nå går med på å pusse opp gamlehuset ved hjelp av små midler. Bilder kommer:) Fra den stygge andungen...

Sommerklem fra
Margit

torsdag, juli 22, 2010

Pakke, pakke, pakke!!!!

Her begynner drømmehuset vårt å bli tomt! Kun møblene som står igjen.


Drømmemannen skal hente flyttebilen kl.17 idag, så da skal vi bære, bære, bære.. Godt det kommer en mannsterk gjeng, kan undertegnede trekke seg tilbake:) Noen må da dirigere og det er jeg god på! Hihi..Clas Ohlson ekser er geniale (5stk for 99,-) De er solide og rommer mye. Nå står det linet opp esker i alle rom og etasjer her. Godt å få det pakket:)
Rommet til Prinsessa mi bærer lite preg av noe prinsesserom nå...

Vi har pakket hele uken, er det mulig å ha så mye!?  Jeg har kastet en del underveis, grei måte å bli kvitt alt overflødig på. Klarte å si til min kjære når jeg var sliten av all pakkingen: "Neste gang jeg skal shoppe skal jeg tenke 3 ganger før jeg kjøper! Nå er det kjøpestopp!" Det var ikke så lurt for han fikk ihvertfall det med seg (selv om mye av det jeg sier ikke fester seg hos han..)

Nå er jeg helt potetsekk, halsbetennelse og flytting er en dårlig kombo! Men nå er vi snart i mål:) Kjenner også at jeg er trist for tiden, tross alt er det trist å flytte herfra. Men når alle våre eiendeler og minner blir pakket ned, er det tross alt bare et skall av et hus igjen.

Håper du nyter sommeren? Uansett vær og vind.

Klem fra tankefull

Margit

lørdag, juli 17, 2010

Langs bryggekanten..

Jeg elsker å løpe en tur på morningen. På ferie er det intet unntak. Dette er noe av det jeg ser på min vei. Vil du være med så heng på!Kyststien langs vannet..

Smale gater og hvite sørlandsperlerMye inspirasjon og vakre hus og hager!Vi storkoser oss på Sørlandet!

Igår hadde min kjære bursdag og vi koste oss med ferske reker og vin<3

God sommer videre alle sammen!

-- Post From My iPhone

Drømmeverden

torsdag, juli 08, 2010

Lovely IKEA

Jeg hastet innom IKEA for jeg hadde fått et tips om fine esker der. Hver gang jeg er innom må jeg BARE titte litt på det andre de har å tilby:)
 
Jeg synes dette kjøkkenet er så flott, Lindingø, og til hvilken pris! Som vist på bildene koster det ca 70 000kr INKL hvitevarene. Og for en ekstra 18 000,- får du det ferdig montert, noe som kanskje trengs siden det er IKEA!? Det er bare det at dette ikke kommer inn i vårt hjem, fordi det er IKEA. Drømmemannen HATER IKEA og betaler heller litt ekstra for noe i tre og bedre kvalitet sier han...siden mdf ikke er så lett å rette opp om et feste først faller av og lager et stort hull. Nåvel, jeg har ikke noe imot noe lignende som kanskje er ENDA flottere og bedre kvalitet:)
 

Jeg synes det iallefall er et godt alternativ, og liker stilen og uttrykket!

Liker også dette soverommet i lyseblått (det blir nok fargen på vårt neste soverom) med skyvedørsgarderobe langs en vegg. FLOTTE dørere btw!
Over til det jeg skulle kjøpe: esker for å pakke glass. Det viste seg at de var gratis hvis man kjøpte glass. Som om jeg ikke har skapene fulle av IKEA glass allerede! Og man kjøper ikke mer når man er midt i flytting? Men kjøpe de kunne man egentlig ikke.. Vel, jeg hadde tatt turen KUN for disse så jeg gikk til kassa, smilte og vedkommende scannet de i kassa (kun for å registrere). Jeg var fornøyd:) 


 
Jakten på esker er i gang. Jeg har utforsket IKEA, Europris, Clas Olson og Jula. Alle var tomme for flytteesker, flytter alle i sommer??? Jakten fortsette..
 
GOD SOMMER til dere alle!
 

Post From My iPhone

Drømmeverden

mandag, juli 05, 2010

Vi har nå tatt over gamlehuset på gården til foreldrene mine. Dette blir et stoppested på vei til vårt nye drømmehjem<3

Huset ligger nærmest låven på gården. Omgitt av en flott hage med diverse frukt og bær trær, gleder meg til å se hva som dukker opp:)Låven er penere enn huset. Dette var engang en fin sveitservilla, men ble bygget på i senere tid, da m enkel kledning og husmorvinduer:( skam!!

Frøken hvit skal nå flytte inn i fargeskalaen a-å.. Gjett om jeg maler om dagen!! Hoho..grelt! Bilder kommer;)

Det blir ikke flytting på noen uker, men greit å male nå. Og litt ferie først!

Helgen har vi vært på fjellet, ladet batteriene til pakking!

Hei så lenge!
-- Post From My iPhone

Drømmeverden