mandag, desember 06, 2010

GRØNT lys!

-Tomten sett fra øst gamlehuset (øst). Fasaden er tenkt denne veien-
For å starte prosessen med bygging:) For ca 3 uker siden fikk vi godkjent fradeling av tomt på mine foreldres gård, men kulturminne (et eller annet) måtte godkjenne graving av vei og tomt. Sånn i tilfelle de ville ta en befaring for å lete etter kulturminner som vikingskip ol. Hehe:) Befaring måtte evt vente til våren, så jeg er VELDIG glad for at de ikke ønsker det. Selvfølgelig må vi stoppe arbeidet om vi støter på noe spennende ved graving. *Tenk å finne et vikingskip på jordet da. *HOHOHO!Vi skal bygge på toppen, ca der hvor teksten står. Da vil vi også få en del utsikt:) Til verdens største hoppbakke faktisk, Vikersund-bakken.
Mine foreldre bor også denne veien, så fasaden er den de vil se:) Men med MYE jordet imellom oss, det er ganske greit så vi ikke bor "oppå" hverandre. Må ta på jakken for å gå bort:)
Her vil baksiden av huset være (inni skogen der). Vi kommer til å bo på toppen av denne skogkrullen. Dette er vestsiden av tomten.

Vel, dette er iallfall den svært omtalte tomten vår:) Nå starter prosessen med å finne en arkitekt og få huset tegnet slik vi ønsker oss. *SMiler bredt* 
For deretter å starte byggesøkingen, håper det ikke tar sååå lang tid. Vi håper å starte prosessen med tomt, vei, bygging når snøen er borte. Med denne kulden kan det ta tid?! 
Blir ikke så mye tid til blogging for tiden. Er allerede igang med bestillinger i butikken min, må ha påfyll:) Etter snart 2 uker har jeg hatt en del kunder innom og samtlige tar med seg en del i posen. Jeg er så fornøyd! Også så mange hyggelige damer (mangel på menn ja:)! Storkoser meg:)

I tillegg har jeg lite å blogge om for tiden, annet enn fra butikken og det finner du her. Vurdere å starte meg en ny byggeblogg etterhvert og starte på nytt..hmmm... Ja, vi får se?!


Nattaklem!

Posted by Picasa

4 kommentarer:

 1. Så gøy!
  Og så herlig det skal bli og starte på byggingen:) Heldige er dere ♥

  Klem line

  SvarSlett
 2. Så spennende! Vi skal begynne å bygge snart vi også og jeg gleder meg til å følge progresjonen hos dere, dersom du velger å blogge om det her eller der ;-)

  Jeg har forresten en GIVE AWAY, som kanskje kan gjøre hverdagen litt mer smakfull? Se her: http://www.lekenhverdag.com/2010/11/give-away-med-tre-vinnere.html

  Hilsen Carina

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye Margit! :) Det blir spennende å se hvordan det blir..

  Stor klem fra
  Christina

  SvarSlett
 4. Hei igjen...
  Var bare innom for og sjekke om du hadde fått igjen telleren din, og det hadde du jo:)
  Så bra!

  Go' kveld!

  Klem Line

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit