fredag, april 24, 2009

Levegg!

Endelig har vi fått skjerming på terassen!

Idag tidlig dro vi avgårde til Montèr og plantasjen, prosjekt terasse skulle starte. Vi kjøpte levegg som drømmemannen satte opp da vi kom hjem.
vi har lenge hatt lyst på en skjerming. Som dere ser på bildet over har vi naboer som bor litt høyere opp på baksiden av huset. Følte de kunne se hva vi spiste til middag:) Mellom oss og naboene går det en blindevei. Vi har en plan for skjerming fra veien også, kommer tilbake til det om litt. Vi ble veldig fornøyde, ble en koselig krok her:)
Nå gjenstår det bare å beise leveggen. I tillegg til terasse gulvet, eller dansegulvet som jeg kaller det. (Det er mye større enn det som vises på bildet). Veggen blir nok hvit (som detaljene på huset) og gulvet lys teak (lysere utgave av møblene). Tror det blir bra, eller hva synes dere? Vet hva som venter meg når jeg kommer hjem fra syden. Puuuh!!

Her i heimen er vi gode og mette og ligger rett ut på sofaen. Drømmemannen har sluknet (som vanlig..hehe). Skal vekke han med nytrukket kaffe og cognac tenkte jeg. Imorgen skal jeg ha spinning og styrke på sats, før Pernille skal besøke sin lille kusine.

Takk for at DU er innom!!!
Posted by Picasa

1 kommentar:

  1. Tusen takk for koselig hilsen!
    Så koselig terrasse!! Godt med levegger, blir mer koselig da - og godt å stenge vinden ute!!
    Ha en kjempefin helg!
    Klem J.

    SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit