tirsdag, oktober 13, 2009

Et NYYYYYDELIG kjøkken!

På søndag var vi på besøk hos noen med dette kjøkkenet, jeg ble helt lamslått!
Mitt drømmekjøkken:)
Fantastiske detaljer!

Samme produsent har laget seksjonen i stua, som man såvidt kan skimte i bakgrunnen.
De hadde spesiallaget den, samt baderomsinnredning, lister, kontor/bibliotek møbler, skap på soverom, barnesenger, senger, nattbord og sikkert noe mer som jeg har glemt:)
Kunstverk!!Stort flott kjøkken som innbyr til hygge:)


Ønsker å vise dere bilder av mitt hjem snart. Ser ut til at forsikringsselskapet har gjort jobben sin så nå blir det snart ny pc!!! har mange bilder som ligger på kamera og bare venter på å bli publisert.
Ha en fin "Grey's" kveld!
5 kommentarer:

 1. Hei:)

  Hvem er det som har laget dette kjøkkenet??
  Hadde vært morsomt å vite:) Driver å bygger hus...
  Mvh Nina

  SvarSlett
 2. Åhh.. så kjempeflott kjøkken! :) Og sååå stort :) Kjempefin blogg du har :) Ha ein kjempefin dag

  godklem!

  SvarSlett
 3. Jeg er ikke sikker på hva firmaet het. Det var polsk og har desverre gått konkurs. Men vet det er flere polske firma som lager fine kjøkken til en hyggelig pris:)

  SvarSlett
 4. heihopp frue, og takk for hilsen.. Da bor vi ikke så lang unna hverandre da.. FOR et kjøkken du viser.. gud bedre det er det flotteste!! Vi fikk også kjøkken i dag, men står til lagring, men måtte rive litt i eskene for å se.. klærne til tomine ( hvis du tenker på de siste bildene ) er kjøpt i en ny butikk som ligger på torvet, og tror den heter Zalto.. utrolig masse flott, og en veldig søt dame som driver der.. sjekk ut merke tina Wodstrup.. superflotte klær til en rimelig penge.. riktig god helg til deg og dine..

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit