torsdag, juli 08, 2010

Lovely IKEA

Jeg hastet innom IKEA for jeg hadde fått et tips om fine esker der. Hver gang jeg er innom må jeg BARE titte litt på det andre de har å tilby:)
 
Jeg synes dette kjøkkenet er så flott, Lindingø, og til hvilken pris! Som vist på bildene koster det ca 70 000kr INKL hvitevarene. Og for en ekstra 18 000,- får du det ferdig montert, noe som kanskje trengs siden det er IKEA!? Det er bare det at dette ikke kommer inn i vårt hjem, fordi det er IKEA. Drømmemannen HATER IKEA og betaler heller litt ekstra for noe i tre og bedre kvalitet sier han...siden mdf ikke er så lett å rette opp om et feste først faller av og lager et stort hull. Nåvel, jeg har ikke noe imot noe lignende som kanskje er ENDA flottere og bedre kvalitet:)
 

Jeg synes det iallefall er et godt alternativ, og liker stilen og uttrykket!

Liker også dette soverommet i lyseblått (det blir nok fargen på vårt neste soverom) med skyvedørsgarderobe langs en vegg. FLOTTE dørere btw!
Over til det jeg skulle kjøpe: esker for å pakke glass. Det viste seg at de var gratis hvis man kjøpte glass. Som om jeg ikke har skapene fulle av IKEA glass allerede! Og man kjøper ikke mer når man er midt i flytting? Men kjøpe de kunne man egentlig ikke.. Vel, jeg hadde tatt turen KUN for disse så jeg gikk til kassa, smilte og vedkommende scannet de i kassa (kun for å registrere). Jeg var fornøyd:) 


 
Jakten på esker er i gang. Jeg har utforsket IKEA, Europris, Clas Olson og Jula. Alle var tomme for flytteesker, flytter alle i sommer??? Jakten fortsette..
 
GOD SOMMER til dere alle!
 

Post From My iPhone

Drømmeverden

2 kommentarer:

 1. Masse fint på Ikea☺
  Ei venninne har nett bygd hus og dei har Lidingø kjøkkenet; og det er bere fantastisk fint♥

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Heihei!


  Min kjære er en anti ikea! Men det ble nå ikea kjøkken, han ble overrasket over kvaliteten da han monterte.. Det kan faktisk måle seg med andre levrandører.. Og til en fab pris..! Det syns jeg er topp! Man har fått et lekkert kjøkken, og man har cash til å pusse opp masse mer!

  Ta en titt på mine kjøkkenbilder..! HIhi!

  Klemmer

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit