I vår "nye" hage er det hele TO morelltrær, JIPPI! Noen er allerede modne, men fortsatt er det litt igjen før det er klart. Planen er å lage kirsebærpai, men jeg vil prøve meg på noe mer også. Har du noen gode oppskrifter eller tips til hva jeg kan bruke bæra til så kom gjerne med de?!
Moreller er steinfrukt og i slekt med plommer. Moreller og kirsebær omtales ofte om hverandre, men kirsebær er egentlig en betegnelse som omfatter to hovedgrupper: søtkirsebær, som i Norge blir kalt for moreller, og surkirsebær, som vi her kaller kirsebær. (frukt.no)
Her er en del av hagen, veldig koselig hage synes jeg:)
Vi har fått flyttet alt fra huset vårt, men ikke kommet helt på plass ennå. Ikke bare å få plass til alt i gamlehuset, selv om det er ganske stort hus det og. Siden dette er et midlertidig stoppested skal vi ikke pakke ut alt, men lagre det inntil vi flytter for godt:) Mye av tiden nå går med på å pusse opp gamlehuset ved hjelp av små midler. Bilder kommer:) Fra den stygge andungen...
Sommerklem fra
Margit
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for kommentaren!
Klem fra Margit