tirsdag, juli 28, 2009

Underbara Stockholm!

Jeg tror nesten jeg har fått meg en ny favorittby; Stockholm! Også bare en litt lang biltur unna..

I år gikk ferden dit i sommerferien, og hva møtte meg når jeg gikk ut av bilen ved hotellet? Joda, rett over gata hadde vi Lexington store og Sia butikk..tihi.. jeg var i heaven!
Stockholm har alt; shopping, atmosfære, god mat, byliv (ikke det at jeg rakk å prøve på familie ferie), vakre bygninger og mye flott og se. Det slo meg flere ganger at byen var veldig ren og pen, i motsetning til noen steder i Oslo. Og også ganske rolig til å være sommerliv og en stor by.

A mor selv koser seg i solen (ja vi hadde faktisk bra vær!) med noen av shoppingposene det ble på turen. Til mannens store fortvilelse, han hater å vente..:) Neste gang jeg skal til Stockholm (noe jeg ikke håper er lenge til) måtte det bli jentetur, så jeg kunne få se alle butikkene mente han. Han er god da:) Fikk sett mer enn nok jeg egentlig, tror ikke lommeboka hadde godt av mer heller!

Operaen i StockholmFin interiør butikk, Hans Milaels, med en sort og en hvit avdeling. Humlegårdsgatan 19 og 20
I østermals saluhall kan man få kjøpt det meste av matvarer, mye deilig fersk fisk, kjøtt, frukt osv. Ideelt om man skal lage noe ekstra godt. Også flere hyggelige spisesteder der inne, enten om man skal spise eller ta et glass vin i baren. Så ut til å være en del innen sjømat på menyen.

Lillemor koser seg!


Vi måtte lese litt kart før byen skulle inntas, hvor er de beste gatene? Lillemor leste ivrig, skal se hun ligner på mammen sin:)Enda en lekker interiør butikk kalt Årstiden, i drottningsgatan 88. Rett ov er gaten ligger en fin bar med uteservering, ypperlig for et følge som ikke er så intr i interiør:)
Vi besøkte akvariet når vi tok en sightseeing tur. Pernille så ut til å storkose seg og slo på vinduet til fiskene.


Tivoli Grøna Lund!
Vi hoppet på stockholm sightseeing boat, kan anbefales. Da kunne man hoppe av på de mange øyene utenfor Stockholm og besøke diverse severdigheter. Slik som skansen, vasa museet, tivoli grøna lund, akvariet, junibacken m.m


Her er Pernille og pappaen dypt konsentrert, hvem bamse skal vi velge? Det ble den søte brune teddyen på bildet:)
Se så kult! Jeg ville prøve, men ikke alene. Men siden en av oss måtte stå ved barnevogna ble det ikke noen tur. Men neste gang!
Lillemor har en forkjærlighet for ballonger, så hun fikk en av pappaen sin. Og så stolt, satt og holdt i snora nesten resten av den dagen. Og skrev: Oh oh oh!Siste kvelden ble det Hard Rock cafe. Det var et lite stykke å gå fra hotellet, men det var deilig temp ute og vi tenkte at lillemor ville sovne på veien. Hver kveld sovnet hun i vognen etter melkeflaska si så mor og far kunne kose seg med middag ute. Men ikke denne kvelden, må skjønne at hun og ville være med. Hun danset til musikken og gliste fra øre til øre. Hun sovnet veldig godt på vei hjem:)
Tenkte å vise flere bilder herfra, så det kommer. Både av hotellet, som var midt i smørøyet og av mine innkjøp;)
Ha en strålende kveld der ute!
Idag har jeg tro det eller ei sittet på terrassen i bikini!


1 kommentar:

  1. God morgen!Så fine bilder du viser...Har alltid hatt så lyst til å dra dit.. Så det tror jeg jammen jeg skal gjøre en gang... Var dere i "Gamlastän"(vet ikke hvordan det skrives...hehe)også?
    Ønsker deg en herlig dag:)
    Klem fra Lotta:)

    SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit