fredag, juli 31, 2009

Whats up with this fucking rain?!

Konserten igår var en veldig våt opplevelse!
Vi trasket inn på Valle Hovin med Ilse Jacobsen støvler og regn poncho, ikke det mest fiffige antrekket men veldig fornuftig. Mens vi stod der i folkemengden og himmelen åpnet seg var jeg veldig fornøyd med sko valget (ingen ditsjer Ilse altså!) siden vi stod i min.10cm med vann. Ikke rart flere la inn bud på støvlene mine:)
Madonna leverte et forrykende show! Om hun tidligere har levert show som handler om sex og religion, var det denne gangen 120min med aerobic, bøy og tøy. Ingen tvil om at damen på 50+ er sprek. Men musikken ble litt for techno inspirert og ensporet. Hun sang mange av sine "nye" hits, men jeg ble skuffet over at hennes gamle gode var blitt speeda opp og mixa. Gledet meg sånn til like a virgin, som forøvrig ikke kom engang;( Like a prayer var en av de bedre, da ble det stemning i salen.

" Whats up with this fucking rain" skrek hun ut midt under en sang.. og "I'm risking my fucking life for you in this rain" på slutten av konserten. Javel, vet ikke hvem som stod der ute i regnet, litt småklemt mellom masse folk, på tærne for å i det hele tatt få et glimt av dama. Det var MEG!
Hun kan være så religiøs hun bare vil..

Men dama er rå og alt i alt var konserten en opplevelse for livet!
Vi dro videre på Madonna after party, hvor hennes look alike opptrådde. Og hun var bra!
Dagen min var super:)

1 kommentar:

  1. Koselig blogg du har:)) Jeg var også på Madonna, men var tirsdag så slapp regnværet:) Ha en god kveld! Hilsen Lise

    SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit