torsdag, mai 20, 2010

Fra roterom til gjesterom

Endelig er jeg ferdig med å rydde roterommet!
En gjesteseng er kommet frem, denne ble flittig brukt som oppbevaringsplass for alt som ikke hadde noen fast plass.. Nå er den klar for gjester:)
Det lille bordet min bestemor kom med (som jeg har pusset opp) passet bedre inn her enn i hallen. Et lite sminkebord. Ønsker jeg meg et gammelt vaskefat.
Dette rommet var fylt til randen av ting og tang! Nå er alt borte og jeg er 10 kg(?) lettere. Er det mulig å ha så mye rart? Vi er 2 mennesker og ei lita skrulle som har bodd i dette huset i 5 år(!). Vi har nå ryddet, kastet og gitt bort. Og mor har fått kjøpestopp, inntil videre..kremt kremt..
Litt dill må til:) Denne kommoden skulle naboen kaste, og vi tar imot med åpne armer:) (nevnte jeg at vi har altfor mye rart?...) Uansett, den inneholder nå viktige papirer og fungerer som et slags arkiv.

Nå er det jo snart helg igjen! Jippi.. Da er det feirng av lillemors 2års dag og jeg planlegger, fikser og ordner. Siden Mommo (min mor) er nyoperert skal jeg ut å kjøpe gaven fra de til lillegull nå. Ikea neste..

Vi Blogges!

Tusen takk for hyggelige kommentarer, setter så pris på hver og en av dere som er innom:)


Posted by Picasa


4 kommentarer:

 1. Vi har en bod innenfor vaskerommet våres i leiligheten vi bor i nå, og den er stufull av ting og tang!:) hehe.. klør i fingrene etter å rydde opp i det når vi skal flytte!
  Gjesterommet deres var blitt kjempe fint iallefall!:) Ikke dumt å være gjest i deres hus:)

  SvarSlett
 2. Hei, hei.
  Ja, det er deilig å få ryddet skikkelig innimellom. Jeg har selvpålagt kjøpestopp på smånips for tiden, for her er virkelig mer enn nok.
  Ha en fortsatt fin dag! Hilsen J-K

  SvarSlett
 3. Hei!
  Så flott gjesterom! Har akkurat ryddet et roterom selv, egentlig er det rommet vinterhagen vår, men ble roterom. Og det leve opp til navnet sitt, så utrolig masse rot... Men nå trenger jeg ikke lenger å skamme meg over det. Så godt å få ryddet ordentlig opp! Flott ble det i allefall hos deg!
  Ha en fortsatt fin fin dag

  SvarSlett
 4. Hei hei til deg mor. Så utrolig mange flotte bilder. Herlig gjesterom. Nydelig å få vekk alt rot og skrot.

  ØNSKER DEG OG LILLEMOR EN FLOTT FEIRING TIL HELGEN. STOR KLEM

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit