søndag, mai 30, 2010

Tid for å avsløre hemmeligheten!

Den siste tiden har jeg vært veldig opptatt med et prosjekt. For dere som har fulgt oss her i drømmeverden en stund husker kanskje at jeg hjar nevnt det tidligere. Jeg har ikke avslørt hva denne hemmeligheten er...som har tatt mye av vår fritid og tanker.. men nå vil vi avsløre!

(trommevirvel)
Vi har bestemt oss for å SELGE drømmehjemmet vårt! Ja, det har vi...hjelpes!
I utgangspunktet er dette vårt drømmehjem, men det ligger desverre ikke der vi ønsker å bo resten av livet og la datteren vår vokse opp. Hvorfor vi da bygget dette huset tenker kanskje du nå? Vi flyttet hit da jeg tok min bachelor i økonomi og likte oss så godt at vi ønsket å kjøpe noe fremfor å leie. Med en slik handymann ble det heller til at vi bygget, penger spart:) Og slik ble det og vi trives veldig godt her, men siden jeg er gressenke veeeeldig mye med ei lita snuppe ser vi behovet for venner og familie.
Huset ligger allerede ute på finn så her går det unna. Planen er å flytte i sommer, til gamlehuset på gården til mine foreldre. Det er et gammelt hus uten særlig komfort og beinkaldt om vinteren, så vi blir nok ikke der for lenge:) Tenk at snart har prinsessa mi mommo og moffa i nabohuset, det blir stas det!
Det er med tungt hjerte vi selger huset, etter å ha bygget i snart 5år og gjort det meste selv. Rart hvordan småting som ikke er ferdig og ikke nødvendigvis tar så lang tid å fikse blir ferdig i en fei. Huset er nå 110% ferdig og det er blitt riktig så flott. Ja, det har vi lov til å synes:) *klapp på skulderen til oss*

Status: Vi ligger rett ut etter en helg med luking, vasking, pakking, snekring, rydding og lagt opp strøm i garasjen. PUH!

KLEM fraPosted by Picasa

5 kommentarer:

 1. Åj, ja det var litt overraskende, men så spennende da:)
  Skjønner godt at dere vil nærmere venner og familie, man ser hvor viktig det er når man får barn...:)
  Spennende tid i møte dere da, men huset er jo så flott, så det blir nok ingen problem og få solgt!
  Lykke til!

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Så trist å skulle selge hjemmet sitt.. Men jeg skjønner det er viktig å bo nære venner og familie:) Huset betyr faktisk ikke alt! hehe..
  Lykke til med salget!

  SvarSlett
 3. Oi,, store endringer.. Skjønner godt at det er tungt, men hvis dere flytter nærmere venner og familie går nok overgangen bra..

  Koselig å være nær sine nærmeste!! Glad for at vi har våre i nærheten!

  Klemmer*

  SvarSlett
 4. Hihi.. Den er fra HM ja.. :) Fin.. Til billig penge!

  Megler er ikke lett.. Har hatt 5 stk her pr i dag! Håper å fatte en beslutning på søndag! Så blir det raskt salg!! Jippi..

  Klem klem

  SvarSlett
 5. Hei :)
  Sikkert tungt å selge ja,en legger liksom sjela si i alt arbeidet da..
  Men så koselig å få bo nære besteforeldre da :)

  Lykke til med salget:)
  De som får tilslaget får et fint hus!!

  Klem Siw

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit