lørdag, mai 01, 2010

Ha det på badet

Mitt  eget lille SPA!
Endelig er badet vårt klart for å vises frem:) En dyktig flislegger har stått på denne uken for å fullføre dusjnisjen og diverse småplukk.
Vi har brukt lys beige marmorfliser på vegger og gulv (også i taket i dusjen) og mørkere beige fliser bl.a på gulvet i dusjen.Litt dill må man ha, selv på badet;) Jeg har malt et trefarget brett og skrevet bath på det. Diverse krukker i glass/sølv fra Lisbeth Dahl. Nydelige detaljer!

Vegghengt toalett og en håndkle-nisje.
Vi har en fantastisk stor dusjnisje som tilslutt endte opp med vegg i glassbyggersten og en opphøyet kant som er flislagt. Vi venter på glassdør som kommer i front. Drømmemannen ville egentlig ha kun glassvegger, men det ble altfor dyrt. Jeg ønsket meg det slik:) My way or the highway! Tihi..
 
På grunn av skråtaket på badet måtte vi tenke litt utenfor boksen for å få plass til alt. Snekkerne plasserte vinduene i 2.etg for nære hverandre, så da ble det ikke plass til dusj mellom vegg og vindu.
Men vi har fått en konge dusj!
Vi har laget en stor flott hylle innerst mot skråtaket med plass til alt av såper.


Også boblekaret da! Drømmen var badekar med løveføtter, men dette er ikke noe dårlig alternativ! Nydelig når man først er oppi!

Ha det på badet, din gamle sjokolade! Hihi..2 kommentarer:

  1. For et nydelig bad!:) Lekre fliser dere har valgt. Dusjnisjen ble kjempe bra!

    SvarSlett
  2. Hei...så lekkert bad du har..rene spa-avd.det der ja. Flink med detaljer også du;o) Klem fra Maliva

    SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit