fredag, mai 28, 2010

Godt med helg og orden i hallen:)

Da er endelig helgen igang:) Selv om dette har vært kort uke, har den føltes lang.. 
Tror ikke jeg har lagt ut bilder fra hallen vår før.. Mest sannsynlig fordi den ALLTID er rotete. Jeg synes den i utgangspunktet er for stor og derfor vanskelig å holde i orden. Hattehyllen og skohyllen er fra Ikea. Den var opprinnelig antikkfarget, men etter en sving med malekosten er den blitt hvit:) Kurvene rommer luer og votter til lillemor, slike ting som er greit å ha i nærheten. Drømmemannen har fått en kurv til nøkler, penger, kort, lapper... istedenfor å legge det på kommoden og IRRITERE frua:) Og den kurven rører jeg ikke, han får ha det så rotete han vil i den! Hihi..
Under trappa har vi et garderobeskap, også fra Ikea, til jakker og sko. Har en skohylle i bunnen av skapet til sko som brukes innimellom. Kurven rommer leker og puter.
Mitt skattkammer! Etter at jeg pusset opp dette skapet har det blitt mye bedre i hallen. Den rommer utrolig mye! Her oppbevarer vi solbriller, solkrem, skjerf+votter+luer, og verktøy som er handy for mor å ha i nærheten. (til alle mine påfunn) hihi..
Trappa ble nymalt til påske, det var deilig å få gjort. Ble så mye riper i den da badet i 2.etg ble gjort istand. Vi kjøpte den opprinnelig i trehvit og har malt den selv. Mye penger å spare på det når resten av byggebudsjettet sprekker:)God helg til dere ALLE sammen!

Gleder meg til grand prix imorgen:)

2 kommentarer:

  1. Ah superlekker gang:) Ønsker deg en fin helg:)Klemmer

    SvarSlett
  2. Så fint det var i gangen din! Lyst og flott. Må være godt med stor plass, selv om den jo kan bli for stor og. Sjøl har jeg gang som kun har plass til to par sko...
    Ha ei fortsatt fin helg

    SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit