fredag, september 03, 2010

Back in business

Siden sist har det skjedd en del:

De nye eierne har "endelig" tatt over drømmehuset vårt som vi har bygget.. Det er litt vemodig, men nå starter et nytt kapitell i vårt liv..

Vi er kommet greit i orden i gamlehuset på gården, men som jeg gleder meg til å komme meg ut av dette huset igjen! Slik så kjøkkenet ut når vi entret huset 1.gang! Er det rart at skravlekjerringa ble stum?! Det er ikke ofte jeg ikke vet hva jeg skal si..le eller grine.. Det skal sies at nå er kjøkkenet blitt veldig levbart, bilder kommer.
Vi har kost oss masse i juli og august med flere turer og ferie, oppi flytting og oppussing. Prinsessa mi er blitt veldig opptatt av traktorer (lille bondetuppa mi). Så gleden var stor når hun fikk prøve denne. (julegaven fra besteforeldrene er i boks?!)
Prinsessa mi er blitt så STOR! Hun prater masse, skal prøve og klare alt selv:) Ikke nok med at hun har begynt i ny barnehage, men det ble også STOR avdeling. (1år for tidlig pga stor pågang av 1-åringer). Hun stortrives!
Selv om vi har vært uten internett i over en måned, har tiden bare flydd forbi. Men nå er jeg back in business! Og nå kommer virkelig tiden til å fly fort for jeg har sååå mye spennende prosjekter å holde på med, så stay tune! HIHI.. GLEDER meg til å berette!

GOD HELG
vært lenge i tvil om jeg skal starte en helt ny blogg. En bok er lukket, nå starter en ny.. Hva synes dere? Og slik vi bor nå blir det litt feil å kalle det min drømmeverden... Men så liker jeg denne bloggen så godt:)


Posted by Picasa

1 kommentar:

  1. så bra du er tilbake;-)
    blir spennende å følge dere i livet på lndet!!! klemmer frk twil

    SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit