tirsdag, september 07, 2010

Kosedag!

Prinsessa mi har fri fra barnehagen idag, så det betyr kosedag for oss jentene. Idag blir det baby-besøk<3 Gleder meg til å kose, holde og bedåre den lille prinsen.
Vi reiser på roadtrip sammen med en venninne av meg og hennes datter som er på samme alder som Pernille. Ordentlig jentetur! Kanskje vi rekker en liiiiten tur innom et shoppingsenter også..:)
Bildene over viser en del av vårt "nye" landkjøkken. Resultatet er blitt levbart, hverken mer eller mindre. Det duger for et års tid, inntil jeg får drømmekjøkkenet mitt<3
Veggene er malt i fargen morgengry, innredningen i egghvit. Jeg fikk pappa til å rive ned skapene over benken og sette opp hyller, det ble et mer åpent kjøkken og ga et landlig preg.

FØR:
Herlige farger!
Da jeg hadde bursdag i sommer fikk jeg bla dette. Venninnene mine kjenner meg godt<3


Nei nå må jeg hive meg rundt her, jentetur!

Ha en flott høstdag!

Posted by Picasa

3 kommentarer:

 1. Så kos med jentetur ♥ Kos dere...
  Og kjøkkenet ble jo kjempefint! Er så koselig med slike hyller syns jeg...

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Hei hei kjære deg Margit. Så utrolig koselig at du har vært på besøk i bloggen min. Vi har stilt ganske likt vi da, denne sommeren. Jeg har ikke fått så mye tid til blogging jeg eller. Andre ting som er viktigere innimellom. Gleder meg med deg da. Så gøy. Er flott på landet, selv om jeg også måtte vende meg til det.

  Gleder meg til å følge deg fremover og takk igjen for at du kom innom meg. Det satt jeg pris på. GOD HØSTKVELD. KLEM TIL DEG MOR.

  SvarSlett
 3. Så fint du har gjort det! :)

  Takk for kjempekoselig hilsen.
  Klemmer Anine

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit