torsdag, september 16, 2010

Gamle skatter!

Loppis er poppis:)
Noen skatter ble med meg hjem, for slikk og ingenting! Gammel kjøkkenvekt som nesten ikke ser brukt ut, og jeg likte såklart merkenavnet:) (min datters navn) Står foreløpig på "cafè-benken" min, men den får et annet formål i november:)
En søt salt, pepper og ? krukker på "sølv" fat. Trenger bare en puss..


Mange norgesglass var det å finne der, og noen ble med meg hjem:) Flere ideer for de... som lykt, vase, cockiesbeholder (med tekstil hette på toppen:) og de kan brukes til knapper, redskap, lys, ja you name it!
Tilslutt fangsten "shoppet" hos mamma. Dette skulle kastes!!! Flotte karafler (bryllupsgave til mine foreldre av alle ting) og "sølvfat med 2 små krukker" (som forøvrig allerede lå i søppelbøtta!!) Vel, mamma har nå lært. Hun MÅ høre med meg før hun kaster. Det skal sies at mamma kaster veldig lite, men nå har hun begynt å rydde i skaper og bestemt seg for å kvitte seg med en del. Kan være det er mer som faller på meg etterhvert :0)
Her ryddes, vaskes og ordnes det. Jentegjengen har lenge snakket om å starte vinklubb. Så siden jeg ENDELIG er back in town kjører jeg igang imorgen. Gleder meg!

Fredag er veldig nærme nå, god kveld!

klem fra

4 kommentarer:

 1. Kos deg med vinklubb i morgen:)
  Klem Camilla

  SvarSlett
 2. Flotte skatter du har funnet!
  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 3. Ja...søppel for noen, skatter for andre;)

  SvarSlett
 4. Så masse fint du har funnet på loppis:) Elsker også Norgesglass, får aldri nok:)
  Jeg kommer fra den lokale bruktbutikken nå, og der har de så mye fint! Også er det så billig der:) Fant meg noen skatter, som det skal blogges om senere.
  Kjempefin blogg, legger meg til som følger:)

  Ønsker deg en fin helg!

  Klem Lise

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit