mandag, november 08, 2010

Det koker!!!!


i hele kroppen min! Er så SINT!!!!
Vi har akkurat sett saksframlegget fra kommunen i forbindelse med saken vår om å få skilt ut en tomt på gården for å bygge drømmehjemmet vårt! Klagesaken skal snart opp og det er opp til politikerne å fatte et svar i saken. Som jeg håååper på at de spiller på lag med oss. Vi vet vi må ha flertall av totalt 7 stemmer, idag har vi 3 som er sikre. Som vi må stå på fremover for å få fler på laget, sjohoo!  Men etter å ha sett kommunes saksframlegg er jeg sint, redd og veldig opprørt!!! Sa jeg at jeg er SINT?! De sankke om å være positive til nye innbyggere, det viser de på en merkelig måte. Nå har de belyst flere negativer sider ved saken vår, leter de etter en grunn for å ikke la oss få bygge?? Dette føler jeg gjør jobben vår (eller min siden sambo er ute på jobb) enda vanskeligere, hvordan overtale politikerne?? Den som hadde masse penger...

Beklager, men jeg måtte bare få det ut. Hjelper litt på sinnet å få tankene ut... 
Jeg krysser uansett fingrene for oss jeg:) La oss få bosette oss på hjemgården min!
(hovedhuset som vi bor i er et kapittel for seg, ikke aktuelt å pusse opp. Og det ligger helt inntil veien)
Ellers blomstrer humøret mitt altså! Jeg koser meg sååå masse i fjøset. Tiden er inne for å pakke opp alle pallene med varer. Lokalet er ferdig pusset opp, møblene er malt og de fleste pallene er ankommet. Mye fint:) 
Alt av lys og servietter er pakket opp. Har et bredt utvalg av størrelser, fasonger og farger på lys og med servietter som passer til. Likte lyshyllen min, men tror jeg må flytte litt om på fargene, så de glir litt mer i hverandre. Det kan jeg pusle med etterhvert. Hva synes du? Ca 2 uker til åpning nå:)

Nattaklem fra frustrert frue


3 kommentarer:

 1. Det er bare å krysse fingrene! Vi var gjennom noe lignende når vi søkte om byggetillatelse her. Det måtte opp i politisk utvalg, som var på befaring,..og de klarte dra saken ut i det uendelige. Men til slutt gikk det heldigvis. Det er bare å stå på ditt! :) Og så håpe på det beste!

  Gøy å høre om butikken,må væe utrolig gøy!:)
  Synes hylla med lysene så fine ut:)

  Lykke til videre med kampen om fradelingen!
  Klem Camilla

  SvarSlett
 2. Jeg krysser fortsatt armer og ben for dere! Skjønner godt at du er både sint, frustrert og fortvilet! Stå på videre - håper fornuften seirer til slutt! Gleder meg til å se flere bilder fra butikken din - hylla med lys er kjempefin ;0) Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Å! det ser kjempe bra ut margit! Gleder meg til å komme å handle hos deg, skulle jo hatt en liten feiring på det=)

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit