onsdag, november 10, 2010

Masse fine varer blir pakket opp!!


De siste dagene har jeg pakket opp masse varer. En god del av varene fra Greengate og Ib Laursen er priset og stablet rundt i butikken. Foreløpig har ikke varene fått sin riktige plass, det tar jeg når alt er oppe. Dette er som bursdag og julaften på en gang!

Framskapet jeg malte er ble så flott! Masse utskjæringer som kom frem. I LOVE hvitmaling:)

Drømmeverden gårdsbutikk åpner om 2 uker, men med alt som skal pakkes opp, prises og plasseres har jeg nok ikke mer enn tiden. Elektrikker kommer i løpet av denne uken, endelig får jeg lys i taket og slipper byggelamper. Det skal bli innlagt vann i fjøset innen åpning. Drømmeverden får en liten cafè krok, her blir det servering av kaffe i alle varianter med noe søtt til. Jeg har akkurat hentet hjem en gedigen espressomaskin. Me like! Spesielt siden jeg ELSKER kaffe latte:)

Kom gjerne med tips til hvordan min lille gårdsbutikk på landet kan bli kjent. Jeg har laget en facebook siden (se til venstre i bloggen her, bli gjerne medlem:) og holder på med en egen blogg til butikken. Hva skal til for at DU ønsker å besøke gårdsbutikken?
Oppdatering om fradelingssaken vår i kommunen: 
Det er politikerne som skal avgjøre saken vår om en ukes tid. Vår fremtid ligger i deres hender, skummelt! Jeg skrev derfor et veldig personlig og informativt brev til hver og en av de, med en invitasjon til befaring på lørdag. Hittil har vi kun fått positive svar og ser frem til å møte flere av de på lørdag.

Ønsker dere en flott TORSDAG:)

Klem

3 kommentarer:

 1. Ååå, så mye fint til butikken din ♥
  Kan teneke meg at du koser deg, selv om det sikkert tar mye tid, så er det jo en drøm og få åpnet en egen butikk:)

  Klem Line

  SvarSlett
 2. så mye fint til butikken din, har ingen gode ideer om å reklamere jeg, men hva med noen pene "flygeblader"?

  Å så flott å høre at det kommer noen for å se på lørdag og at de er positive i utgangspunktet skal krysse fingrene så får en håpe de ser muligheten og ikke umuligheten-

  Klem fra Eli

  SvarSlett
 3. Nydelig nettside du har. Jeg er imponert. Jeg skriver en del om

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit