fredag, januar 23, 2009

En forsmak på badet vårt!

Tenkte det første innlegget mitt om interiør skulle være om det "ferdige" badet vårt. Dette var det siste rommet som stod igjen uferdig i huset vi har bygget. Badet var klart for å brukes lille julaften kl.23, akkurat tidsnok til jul slik vi planla. Drømmemannen har gjort istand badet selv med god hjelp fra en super nabo kompis. Like handy begge to!
Boblekaret kom inn på badet på nyåret. Drømmen var egentlig et hvitt flott badekar med løveføtter, men vi fant ut at boble kar var mer "familiært". Vi har allerede sittet oppi der alle tre og boblet. Ny baderomsinnredning har ikke kommet opp ennå (forøvrig ikke bestilt eller bestemt ennå heller). Inntil videre står innredningen vi hadde på vaskerommet en stund, det fungerte som vaskerom og bad tidligere. Jeg heller veldig mot en serie fra IKEA faktisk, flåren tror jeg den heter. Tenker da to vasker med speilskap over og et høyskap. Synes den serie er veldig nostalgisk (om man kan si det om Ikea) og romantisk og selvfølgelig hvit!! Hva synes dere?

Badet har fått marmor fliser i lys beige med litt mørkere fliser i dusj nisjen. Drømmemannen og jeg ble veldig fornøyd med dusj løsningen tilslutt. Vi fikk stor dusj med en fin og praktisk flislagt hylle til såper og dill dall;)
Lenge var det et stort dilemma det her med dusj, siden snekkerne som satte opp huset ikke satte vinduet der vi ønsket. Og pga skråtak ble det vanskelig å få dusjen på en plass med god høyde, men løsningen tilslutt ble knall!
Dette var bare en forsmak på badet vårt, kommer mer når det er ferdig.
Tusen takk for at du er innom og
GOD HELG!6 kommentarer:

 1. Det ser veldig lekkert ut!
  Deilig å stelle seg på et slikt flott bad :)

  God helg fra Linda

  SvarSlett
 2. Nydelig bad :)
  her kunne jeg gjerne vært på litt "spa" noen timer!
  Ha en fin helg!
  Klem fra det hvite ♥

  SvarSlett
 3. Så fint bad, og velkommen som ny interiørblogger! Ha en god helg! Klem-Mia

  SvarSlett
 4. Kjempefint bad! Jeg tror både hvit og mørkt tre ville gjort deg på dette lekre badet. Flisene er jo ganske nøytrale, så du er ikke bundet den ene eller andre veien :o).
  Velkommen som blogger, skal følge deg videre!

  SvarSlett
 5. Heisann! :-)
  Synes det så veldig fint ut - stilig med den dusjnisjen!

  Ha en fin kveld! ;-)

  SvarSlett
 6. Hei, Herlig bad og lekre fliser du har. Ha en fin søndag. Klem Siv

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit