torsdag, mars 12, 2009

Mine Tilda gardiner :0)

Jeg har lovet dere å vise de nye gardinene jeg har sydd til kjøkkenet. Så her er de;)
I vinduet over vasken laget jeg en fuskeliftgardin. Synes det er mest praktisk med hensyn til vannsøl o.l. Knøt de opp med søte hvite blonder.
Har et stort vindu ved sitteplassen, der ble det cafè fag. Ganske greit å få dekket til vinduet litt pga naboer, men alikevel får vi inn masse lys. Kan trekke for gardinene om jeg vil.
Denne gangen valgte jeg fuskelift også på terassedøren. Før hadde jeg en rett lengde her, men den hang liksom litt i veien. Får se om jeg fester liften på døren til sommeren, slik at den følger med når døren åpnes og henger da ikke i veien. Men så var det det å lage merker i den nye døren da..;)
Stoffene jeg valgte tilslutt ble "roses on warm pink" og "dots on pink"., begge fra Tilda. Jeg er veldig glad i rosa så da synes jeg det var det tryggeste å velge. (mitt tidligere kallenavn var pinkblondie;) På forrige innlegg kan dere se de samme stoffene i lys grønn som jeg brukte på kjøkkenstolene. Skikkelig vår stemning i kjøkkenet nå! Hadde det bare sluttet å snø...grrrrr..
Nå blir det snart meksikansk gryte i drømmeverden, før jeg skal avgårde å ha styrke time på sats..mmm..
Tusen takk til alle som legger igjen kommentarer! Skal på bloggrunde ikveld.
Ha en strålende torsdagskveld!
Posted by Picasa

3 kommentarer:

  1. Så fine sommerlige gardiner du har sydd!

    SvarSlett
  2. Kjempelekre gardiner du har laget! Ble nesten inspirert til å ta symaskinen fatt og lage NESTEN likedanne, men jeg får vel holde ut med mine fra i fjor vår, vel. Var ganske dyre til tross for at de er kjøpt på Princess, men kanskje litt lenger utpå sommern....Hvem vet??
    Ha en super torsdagskveld!

    SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit