fredag, mai 15, 2009

Rosa bursdag

Prinsessa vår fylte 1år denne uken, og det skulle såklart feires:) Ingen 1års bursdag uten at bursdagsbarnet spiser kake selv. Jeg var forberedt på kake overalt, men neida ikke denne jenta. Spiser og koser seg og slikker fingrene til stadighet, skal ikke være skitten..må le av henne. Fisefin allerede?
Med litt hjelp av pappa blåste hun ut lyset som var et 1tall. Legg merke til hvor konsentrert hun er:)

Jeg må jo følge i min mors fotspor; et lass av kaker på bursdagene:) Mamma slutter aldri å overraske bursdagsgjestene, den ene kaken etter den andre sendes rundt. Så da satte jeg i gang med å bake da. Mamma har bakt den gule kaken da. Fikk ikke bestemt meg for bløtkake eller marsipan så d ble det begge, ja takk begge deler sa Ole Brum. Sjokoladekaken er en langpanne delt i to og lagt oppå hverandre med fyll i midten...mmm.. formet som et 1tall. Og ROSA smørkrem:)


Barnebordet

Bordet pyntet jeg såklart i ROSA (også min favoritt farge), hvitt og glass. Fant noen nydelige servietter i rosa med skriften princess (siden vi kaller henne prinsessa). For å gjøre det ekstra sukkersøtt la jeg pikekyss i glasskåler.Det er netsen galskap hvor mye man legger ned i et 1års selskap. Spesielt siden hun ikke bryr seg det grann. Og gavene? Ja, der var papiret og pynten morsomst:)
Men PRINSESSA til mamma og pappa fortjener kun det beste!

spisebordet

Vi serverte pølser og kabaret med loff og remulade. Enkelt, men godt:)


Måtte såklart ha muffins med ROSA smørkrem og strøssel på...mmm..

For et år siden hadde vi akkurat kommet hjem med lille nurket vårt. Kjempestolte, men samtidig veldig nervøse. Var en så flott tid. Tenk at det er gått 1år alt! Hvor er tiden blitt av?
GRATULERER verdens skjønneste, mamma og pappa elsker deg masse!!!
Nyter siste helgen før hverdagen snart slår meg i bakhodet, på mandag er det tilbake på jobb. Grugleder meg, welcome to tidsklemma..
HA EN NYDELIG HELG!
HURRA-HURRA-HURRA


2 kommentarer:

 1. Hadde det kjempe koselig i selskapet til lille P! :) Rart hvor fort tida går... Men det blr bare bedre og bedre!!! Hihi..
  Nydelig bord og kaker... Hihi..

  Ønsker dere en flott 17.mai!
  Stor klem fra
  Christina

  SvarSlett
 2. Hei:)
  For et utrolig fint 1 års selskap dere har hatt!! Nydelig jenta deres:) Så søt hun var med kaken foran seg..
  Mye godt på det kakebordet ja, så flink du er til å bake! Fint å være gjest hos deg;)
  Kjempe fint med et rosa tema, det var bare nydelig! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt salongbordet ditt? (leter etter det perfekte selv;)
  Ha en strålende morgen dag:):)

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit