fredag, august 28, 2009

Barnehagestart!

Da er første ordentlige uke med barnehage snart i havn, og frøkna storkoser seg! Jeg er så og si i boks med innkjøpene også, ikke lite som skal til nei.
Vi har kjøpt en høstdress, en høst/vinterdress fra Reflex, vinterdress fra Polarn og pyret, fleece dress fra Reima med lue i samme, gummisko, høst sko, høst lue og vanter, regntøy og litt andre småting..
Prinsessa mi fikk dette fine barenhage settet fra pappaen sin, rutete bukse med body til. Minni Mouse:)

Så fornøyd med den nye lua og vanter (som forøvrig var innmari spennende å ha på)!


Snuppa mi står modell med regntøy i Bamse fra Lindex (best ut i foreldre og barn)Ny Høst/vinterdress i beige med lyserosa hjerter..den likte jeg da:)
Da mangler vi noem gode vintersko, men skal vente litt for å kjøpe mest mulig riktig str. Noen som har tips til gode sko? Cherox er ikke noe vits fikk vi beskjed om, heller gore-tex da. Hmm..
Jeg har vært borte litt grunnet sykehus opphold. Intense magesmerter, de trodde det var blindtarmen. Men de finner ikke helt konkret hva det er. Går på sterke medisiner, og lever på flytende føde. En spennende helg i møte..
Ha en fin helg alle dere som er innom!
Takk for hyggelige kommentarer og mails:)

3 kommentarer:

  1. Høres ikke godt ut,god bedring!! Jeg har både cherroz og goretex til alle mine jeg,alltid hatt det...goretex'ne blir veldig stygge om de brukes før frosten og sbø...så synes cherrox har vært helt greit i mellomperioden...hun har fått mye fint utstyr iallefall!! Anette:-)

    SvarSlett
  2. heihopp!! du var min besøkende nr. 50 000!!!
    hoho.. send meg en mail, så får du en liten ting i posten!! Jeg har også konkuranse hos meg som du må slenge deg med på!!

    SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit