mandag, august 17, 2009

Hun er nok klar men er jeg!?

Ja, da er tiden inne for tilvenning i barnehagen. Synes det ikke er lenge siden hun ble født jeg.
Her er hun nesten 3 uker gammel, ikke store krabaten.
Hvor ble tiden av?
Jeg har merket matboks, flaske og div klær, men føler meg veldig som en uerfaren barnehage mor:) Hva trenger hun av klær og ting og tang for barnehagestart? Vi fartet innen storsenteret idag, men følte jeg gikk rundt i min egen boble. Endte med å kjøpe 1 ny pysj og skli sokker/innesko. Så imorgen drar vi på 1.dag i bhg med penn og papir for å notere iherdig (nesten!)
Noen som har noen smarte tips for hva hun MÅ ha utover høsten og vinteren? Vi har regntøy og gummistøvler ihvertfall:)

Nattaklem fra uerfaren barnehage mamma:)

3 kommentarer:

 1. Hei!
  De ser ut til å være omtrnet like gamle, våre små håpefulle. Stella er født 1. mai. Hun begynte i bargehagen på onsdag. Det er gått utrolig bra. Det eneste hun virkelig måtte ha med seg var et skift med klær og bleier. (vi sendte med strømpebukse, body, bukse, t-skjorte, genser, raggsokker, tøfler, regntøy, støvler, strikkejakke). Lykke til med innkjøringen, hos oss var det helt klart verst for mor når vesla ikke enset at jeg gikk en gang... men gjett om hun har det gøy, får leke hele dagen!

  SvarSlett
 2. en ting som er et must på høsten i barnehage er tynn utedress med fleece inni eller lignende. Eller tynn utebukse som tåler litt vann og som er litt varm inni og utejakke i samme kvalitet. Regntøy er et must men kan fort bli kaldt når det er høsten/vintern. Et annet must på høsten er cherox eller lignende. Noe varmere enn langstøvler men samtidig må det tåle vann. Regnvotter kommer godt med (med fleece inni) , en fleecedress eller fleece bukse og jakke, raggsokker, et par skift må ligge i barnehagen på høst og vinterstid, innesko eller tøffler er bra på høsten. Lykke til:) det går seg til etterhvert...men det med at mor har det værst...det går faktisk aldri over:) bare å venne seg til:) Klem fra ei som som har en gutt på 4 år som har gått i barnehage i 2 år.
  Lillan:)

  SvarSlett
 3. skriver en kommentar til etter å ha tittet litt rundt her:) superfin blogg, legger deg til i blogglista mi jeg om det er ok?

  ha en superfin dag!!

  Lillan:)

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit