søndag, februar 07, 2010

Stoltrekk!? Tips, råd og HJELP søkes:)

Rett frem for hallen har vi et karnapp i stuen. Her står to utrolig behagelige stoler. De blir kaldt lazy boys eller
Joey stoler (friends, remember?).
Jeg har i en stund hatt to hvite laken liggende over stolene. Og jeg liker de MYE bedre når de fremstår som hvite (surprise!). Men jeg orker ikke ha lakene liggende der lenger, de krøller seg bare noen setter stussen nedpå. Jeg trenger tips fra DEG! Hvordan lettest mulig sy stoltrekk? Noen som har erfaring? Sted å få kjøpt ferdig stoltrekk? Rådvill her altså..

Her er de originalt. Egentlig ikke så ille med grønne heller. Det er ikke en farge som skiller seg så ut men.. Hva synes du?
Stolene har ganske fine former som ikke kommer frem om man drar et trekk over. Men jeg kan ikke trekke de om, det blir for avansert!
Putene som ligger i stolene nå, trekk fra lexington i beige. Kjøpt i Stockholm ifjor sommer.

Håper DU vil hjelpe meg!
Klem fra rådvill:)

Kost dere ute i solen idag? Vi hadde store planer om å dra ut med pulken denne helgen, men prinsessa har ørebetennelse så jeg rydder og duller hjemme. Og har prøvd å male med mini, det endte med vannbad! Skulle duppe penselen mer enn hun ville male. Sta jenta mi!

3 kommentarer:

 1. Hej!

  Här kommer en liten hälsning från Sverige! :-)

  Vilken mysig blogg du har och fina bilder visar du med!
  Roligt med en till som gillar Lexington!
  De har såå fina saker och även kläder med!

  Vill du vara med i utlottningen av ett somrigt armband och en necessär i päls, så titta in till mig.

  Kram
  ♥♥♥Fröken Vit i Madickenhuset♥♥♥

  SvarSlett
 2. Heisann. Jo jeg kan hjelpe deg med og forklare hvordan du "enkelt" kan sy løse trekk med knapper eller borrelås bak slik at du lett kan ta av å vaske dem. Kan du sy noe fra før? Problemet med disse stolene er at de er veldig myke i formen og i stopping. Får jeg tid denne uka kan jeg ta bilder av hvordan du gjør det :) Jeg skal sy løst trekk til en stol jeg har så da kan du se prinsippet. Hilsen møbeltapetserer Randi

  SvarSlett
 3. Hei☺
  Er ingen som jobbar med trekking av gamle møbla som kan trekke den om for deg då? Dei jobbar jo med det so dei får det nok til..
  Eg har lause trekk på sofane og eg skjøna godt ka du meina med at dei krølla seg lett. Eg går fleire ganga for dagen og retta på trekket☺

  Håpe du finn ut av det ☺

  Klem M ♥

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit