mandag, november 02, 2009

1 måned igjen!

Jeg har 1 måned igjen på jobb! Det skal bli deilig å få tid til hus, familie og hverdagesliv. Men vemodig å forlate en så fantastisk gjeng med kollegaer! På mange måter har jeg drømmejobben, men nå er nå avgjørelsen gjort. Jeg jobber nemlig på hovedkontoret til:

Sjekk ut Diors christmas look 2009 i ditt nærmeste parfymeri, mye lekkert:)

Er du også en Dior jente?
Siden jeg snart forlater en fase i livet og går videre tenkte jeg å ha en giveaway. Skal se hva godsaker jeg får tak i:)Nå er november her og jeg har bestemt meg for å ha en kjøpefri måned, kan vli spennde nå som butikkene bugner snart av julevarer. Men jeg må først rydde opp i alt vi har hjemme her. Og spare pengene frem til jul, da får de ben å gå på uansett!

Vil du også ta utfordringen og være med?kan bli tøft siden jeg kjøper altfor mye interiør stæsj..og klær til lillemor.. Men nå burde hun ikke trenge noe før jul. Det bugner av klær, og hun vokser som bare det.
Og sist men ikke minst; det er 1mnd igjen til adventstiden starter:) Jeg elsker julen!

Ha en strålende uke, vi er allerde i november (hvor ble oktober av?)


Posted by Picasa

3 kommentarer:

 1. Heisann. Så spennende det blir med en ny fase for deg! Lykke til:)
  Stilig med en kjøpefri mnd.! Det er jeg neimen ikke sikker på om jeg hadde klart, men kanskje jeg burde prøve en gang:)

  Ha en fin uke:)
  Klem Linda

  SvarSlett
 2. OJ OJ hovedkontoret til Dior må være drømmejobben ja. men det er som du sier, familien burde jo komme først. (selv om kanskje ikke alle tenker på det bestandig)
  Shoppingfri mnd.... hmmm den er vrien siden vi er på trappene til å snart flytte inn i det nye huset vårt og mangler endel ting der... men kan jo prøve så der vi om det rekker å bli desember før jeg kjøper noe ... selv om jeg tviiiiler. men vil gjerne være med på giveaway da. dette må jo nemlig være drømme giveawayen min *sikle* klem silje - villa vanilje

  SvarSlett
 3. Hallo!! :)

  Det gikk fint på jobben med Julie.. Haha.. tre effektive timer.. Fint å ha mange damer der som elsker barn også er det så greit at hun lekere så fint alene! Hihi..

  Jeg hadde kjøpe-fri oktober jeg! Hihi.. Over nå.. Skal til London til helgen, så da skal det shoppes!

  Når du er ferdig i Dior skal du ha litt fri da? Eller søker du jobber allerede? Full jobb?

  Christina

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit