fredag, november 27, 2009

Slutten på en epoke!

Idag har jeg siste dag på jobb, litt vemodig men jeg gelder meg til mer tid med min lille familien min. Jeg forlater en super gjeng med kollegaer, er det mulig med så mye bra damer på en plass!?
Til gjengjeld skal jeg nå få hente prinsessa mi selv i barnehagen hver dag (!) og starte i en ny og spennende jobb (tror jeg). Gleder meg!


En gammel kasse med litt stasj oppi som står i gangen, tror den må få litt julete innhold snart..

Ikveld blir det gullrekka på tv, god mat og kosetid med min kjære. Han kommer hjem idag etter 2uker på jobb. Imorgen er det førjulsfest hos venner. De har et nybygget hus som er innmari lekkert. Kanskje jeg sniker til meg noen bilder og deler med dere:)
Søndag skal vi på Hadeland glassverk og deretter hente en 1/2 gris på en gård der oppe.
Da er jula redda..haha!

Har du noen koselige planer for helgen?

Vi blogges!
Snart advent..tihi..

Sett at jeg har fått ny header? Laget helt selv, ganske stolt ja. Ikke helt 100%, men bra nok. Likte du den? Bildene er hentet fra Tomines hjem, hun legger ut nostalgiske bilder til oss. Snille deg!

Posted by Picasa

3 kommentarer:

 1. Koselig header:)

  Ha ei fin adventshelg

  Klem Nina

  SvarSlett
 2. Gratulerer med ny jobb! Nydelig header.

  God helg

  SvarSlett
 3. hei hopp blomst.. ønsker deg en deilig helg, og nydelig header.. så flott det er til nytte for noen..ønsker dere en hygglig dag i morgen på hadeland, det er ikke langt fra der jeg bor.. vi burde så absolutt tatt en tur dit vi også... stor klem til deg og dine!!

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit