søndag, november 08, 2009

Velkommen!

Velkommen til oss!Hittil har vi i drømmeverden hatt en super duper helg:)

Fredag hadde vi vennebesøk på middag, det er alltid like hyggelig.
Jeg liker å lage mat, pynte bord og ha venner i hus. I hjemmet vårt ønsker vi at alle skal føle seg velkommen. Både jeg og drømmemannen elsker å ha venner, naboer og familie på besøk. Og det trenger ikke alltid være så avtalt. Hvor koselig er det ikke når det plutselig ringer på dørklokka? (ikke midt på natta og fulle folk da..) I den tiden vi lever i nå er ikke det så ofte det skje, folk haster fra sted til sted. Og alle avtaler er lagt inn i aplanen for ukesvis siden..


Mamma og pappa har et veldig åpent hjem, der kommer det venner og naboer på døren nesten hver kveld. Så mamma må alltid ha litt bakst i frysen:) Men deres generasjon er mer vant med slikt, kunne ønske det var sånn ennå jeg.
Synes du også at vi lever i en for travel hverdag?


Lørdag gikk med til familie gåtur, hvor vi handlet mat på vei hjemover. Igjen glemte vi at vi gikk, så vi bærte tungt:)
Både drømmemannen og lillemor sov flere timer etter turen, og da fikk jeg ryddet og startet litt på malingsprosjektene mine. Endelig!
Skal vise når det er ferdig.Slik ser det ut på trappen nå. Litt høst.
Ha en strålende søndag videre! Gratulerer alle pappaer der ute!
Tusen takk for at du er innom hos oss, du er alltid velkommen tilbake<33 kommentarer:

 1. Koselige bilder:)

  Ha en fin dag

  Nina

  SvarSlett
 2. Det är en hektisk vardag, och dagarna går i ett rasande tempo....då blir det extra viktigt att ta en liten paus då och då, att andas och bara vara en stund. Kram

  SvarSlett
 3. Høres ut som en kjempe koselig helg:)
  Og jeg er helt ening..Utrolig kjekt å ha venner og famile på besøk. Koselig du har pyntet på trappen.. Tapet på jenterommet har jeg ikke navn på (hadde!:(, men borte..
  Jeg kan finne ut av det.. jeg kjøpte ihvertfall den på Nordsjø Ide & Design(hvis den butikken fins andre steder.. Gir deg en lyd jeg..

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit