Vi kjøper en halv gris på en gård på hadeland i førjulen. Jeg pakker ned steker, snitzler, biffer, knoker osv i frysen og alt som er til "over" skjærer jeg rent for ben, fett og skinn. Det kverner jeg til medisterdeig.
Medisterdeig som er ferdig kvernet.
Deretter sper jeg den til medisterfarse og steker et lass av medisterkaker. Mmmmm..
I år ble det 6kg med ferdige medisterkaker. Da har vi utover hele vinteren og vel så det.
Siden jeg lager de selv kan jeg fjerne det meste av fettet på kjøttet så de blir litt magrere enn den medisterdeigen man kjøper i butikken.
Så flink du har vært!
SvarSlettgodt å fylle fryseren med mye godt..
Ønsker deg en flott helg videre!
Klæm Linda
herremin og no way!! har jeg vunnet?? jeg gir meg over og krysser fingrene for en dior reisekoffert.. ( hoho.. bare i all beskjedenhet.. ) gud a meg så flink du er.. jeg har alltid drømt om å kjøpe en gris ( halv ) og gjøre som deg, men herremin for en jobb.. kanskje jeg skal komme til deg neste år så lærer du meg... akkurat hjemme fra malejobb i huset.. jeg er så kald at jeg nesten ikke klarer å skrive så nå skal jeg hoppe i dusjen.. påhanigjen i morgen tidlig. phu... nå er det et slit.. ( kan jeg skrive haaat)?? stor klem til deg og dine.. og tusen takk igjen for at jeg vant.. gleder meg
SvarSlett