lørdag, desember 19, 2009

Julepyntet i stua del 2

Jeg kjører på med litt flere bilder fra stua.

Skjenken har fått noen røde innslag. God Jul bokstaver fra Søstrene Grene.Rød duk på spisestua, synes det egentlig ble koselig inn i alt det lyse. Ønsker meg ny hvit duk til jul.
Lysestaker fra Lene Bjerre, de er så vakre!
En stor champagnekjøler i sølv hadde vært på sin plass her- ønsker meg og til jul:)

Hvite julestjerner, sølvkuler, nøtter, ja alt som hører julen til.

Dro med meg prinsessa mi og drømmemannen ut på tur tidlig idag. Vi gjorde de siste ærendene før jul og handlet inn julematen- jeg trengte bærehjelp av mannen:)

Nå er vi ferdig med alt og kan bare nyte den siste førjulstiden. Imorgen skal jeg pakke inn resten av gavene, men det er bare kos. I år blir de nostalgiske og røde, dere skal få se:) Også skal vi pynte treet alle mann. Prinsessa blir helt i 100 når hun ser et opplyst tre, så det kan bli spennende:)
Er dere ferdige til jul?

Ikveld får vi et vennepar på mølje. For de av dere som ikke vet hva det er så er det møljebrød ( a al flatbrød) som knuses i møljekraft. Om man vil tar man en dæsj med ribbefett oppå- dette var en husmannskost på gårdene før jul. Etter at de hadde laget sylte, kokt skinker osv fikk de en nydelig kraft de ikke kunne kaste. Høres kanskje ikke så spennende og godt ut, men det er det. Jeg elsker det!


Nyt resten av helgen og ta vare på hverandre!

Posted by Picasa

1 kommentar:

  1. HUrra,en til som liker mølje..:) ynes det er supergdt,får vann i munn av tanken...
    Så koselig dere har pyntet til jul,her var det strøkent ialle kroker. Kos dere masse,jeg har en dag til på jobb før ferie,skal bli godt.
    Stor klem og god jul

    SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit