onsdag, desember 23, 2009

Har du husket på deg selv i julestria?

Førjulstiden er mye kos med juleforberedelser, gløgg, julebakst, julemat, jule ditt og juledatt. Men husker du på deg selv i denne tiden?
Ikke?
Da synes jeg du skal sette av litt tid til deg selv, for det fortjener du!!

Jeg jobber på sats som instruktør som en ekstra-jobb (eller hobby). Og det er synd å se hvor mange som faller av lasset allerede i november. Da begynner julestria for mange. De fleste er da ikke tilbake før på nyåret, og skjønner da ikke hvorfor det er så tungt å trene!? Juleforberedelsen hadde gått så mye lettere med en treningsøkt innimellom, for ikke å snakke om all aggresjonen folk har jo nærmere julen kommer. Få det ut på trening! En ekstra klapp på skulderen til de som holder på helt frem til jul! Glir ribba lettere ned også:)
Det er ikke hva du spiser mellom jul og nyttår, men det du spiser mellom nyttår og jul som teller:)


Idag er jeg tidlig oppe. Det er ikke ofte når jeg har fri, både jeg og mini er b mennesker. Det er helt stille i huset:) Jeg sitter med fårharge i håret og et fotbad, mens jeg blogger med dere herlige i blogglandia. I bakgrunnen spilles julemusikk, nytraktet kaffe i koppen og rett framfor meg står et nydelig pyntet juletre. Morgenstund har gull i munn! (ikke ofte du hører meg si det..hehe)
Etterpå skal jeg ta ansiktsmaske, peeling, en god varm dusj og smøre meg inn i bodylotion. DA er julevasken over..hehe..

Ta deg et pust i bakken du også!

4 kommentarer:

 1. Takk for hyggelig hilsen:) Vil ønske deg og dine kjære en riktig god jul!! ... og et godt nytt år!

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 2. hei kjære deg.. og tusen tusen takk for hyggelig hilsen.. hoho.. du er snill du.. vi snakkes over jul så kan du sende diora da!! nå må du nyte deg og dine, er det ikke deilig.. vi har helt husfri i 2 dager.. åh.. så godt.. stooor klem til deg og dine

  SvarSlett
 3. ♥ Titter innom for å ønske deg og dine en riktig GOD JUL ♥

  Klemmer fra Malin Virginia

  SvarSlett
 4. Heisann.
  Er en liten tur innom for å ønske deg og dine en fortsatt riktig god jul:)

  Klem Linda

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit