onsdag, juni 23, 2010

Herlige naboer...

...er ikke en selvfølge. Men vi er heldige å ha mange gode naboer!
Vi har kaldt oss selv lyckliga gatan de siste 4 årene faktisk:) Desverre er gjengen blitt redusert med tiden, folk flytter og de skiller seg. Flere av våre virkelig gode naboer har skilt seg og bor fortsatt på boligfeltet her, men mer spredt. Alikevel er det flere herlige naboer igjen:)
Bare se hva vi fikk på døren som en going-away gave:
En nydelig "værbitt" kurv fylt med godsaker. Det kan nevnes vin (rød og hvit), pledd, blomst, telysholdere og en egen gave til Pernille.
Gjett om mor (!) og datter ble glad for frukten i tre! Jeg har begynt å samle på slike gammeldagse leker til lillemor. De er både fiiiine å hvile øynene på og god kvalitet:)
Rosa blomst! Noen som kjenner meg godt?! *smiler*

Naboer er en av de tingene man ikke kan velge, jeg er glad vi har vært heldige! Faktisk ingen vi ikke kommer overens med i gaten her. De nye huseierne er heldige:)
Har du mange gode naboer?

Dette er min siste uke med full jobb+alene hjemme med lillemor! Det har til tider vært veldig tøft og ensomt når drømmemannen er på jobb, han bor borte og har friuker innimellom. Siden vi har familie og de fleste venner et stykke unna, blir det ensomt og litt "fengsel". Ikke like lett å få barnevakt om man skal noe, så da blir det mye hjemmesitting. Snart starter et nytt kapittel med mine foreldre som nærmeste nabo og mange venner og familie i samme kommune! Som jeg gelder meg:)

Klem fra


Posted by Picasa

3 kommentarer:

 1. Åh, så koselig ♥ Finnes ikke bedre enn gode naboer, synd dere ikke kan ta de med dere:)
  Så masse flott dere fikk...

  Vi er og Lycliga gatan her hos oss, kjempekos:)

  Ha en fortsatt flott kvled!

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Så snille naboer! :)
  Flytter dere nå? 1.7?
  Blir deilig med familie og venner nærme.. Har du funnet deg ny jobb også?

  Stor klem

  SvarSlett
 3. Så snille naboer dere har!:) Det er absolutt ingen selvfølge, og jeg er ganske spent på hva slags naboer vi får i det nye feltet vi bygger:)
  Kan tenke meg det blir deilig å komme nærmere familie og venner!:)
  God sommer til dere.
  Klem klem

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit