onsdag, juni 09, 2010

Verdens søteste eiere!

Vi har ikveld møtt verdens søteste og hyggeligste par!
Det beste med det hele er at de er de nye eierne av vår lille "baby" (les: huset). De kom mannsterke; hennes foreldre, hans foreldre, 2 små pinsesser og hennes bestefar. Det ble mye oi! oi! nei, har du sett! Samtlige av de var så overveldet og fornøyde med parets kjøp. Det varmer <3 
Hun var mest opptatt av mine lyserosa Tilda gardiner som jeg sydde for et drøyt år siden til kjøkkenet. Hun ville veldig gjerne kjøpe de:) Og jo mer jeg tenker på det jo mer greit er det. Som om fuskeliftene vil passe mine nye vinduer en gang? Bedre at hun vil nyte de enn at jeg lar de ligge i en eske i lang tid før de havner på fretex..?
Tenk: om ikke for lang tid skal to søte prinsesser regjere i dette rommet, samt resten av huset:) Alt i alt har jeg en god følelse nå, hjalp å møte disse hyggelige menneskene. Og de vil ikke gjøre om eller pusse opp noe! Det var kosleig å høre..


Klem fra lykkeligeTusen takk for alle lykkeønskninger fra dere! Det varmer med så mange hyggelige mennesker i blogglandia!
Posted by Picasa

5 kommentarer:

 1. For en herlig følelse det må være da, at det var hyggelige mennesker:) Kos for dere som har lagt hele sjelen deres i huset og for de gamle naboene som får hyggelige, nye naboer...:)
  Skjønner godt at hun ville kjøpe Tilda gardinene dine, de er kjempe koselige!

  Gratulerer med salget, og lykke til med nytt hus;)

  Klem line

  SvarSlett
 2. Skjønner godt at de er fornøyd. Det jeg kan se her er iallefall veldig flott !!

  Fin blogg :-) Legger meg som følger her jeg :-) :-)

  SvarSlett
 3. Hei, Margit! Takk for hyggelig hilsen:)

  Gratulerer med salget! Så spennende!! Håper dere finner et nytt drømmehus snart;) Masse lykke til!

  Klem klem
  Anette:)

  SvarSlett
 4. Da må jeg jo si at de nye kjøperne også var veldig heldige som bare kan flytte rett inn uten å begynne og pusse opp! Lykke til videre på nytt sted. Det er rart å bytte hjem, men som regel mest spennende.

  SvarSlett
 5. Gratulerer så mye med godt salg! Koselig at det var så hyggelige folk som kjøpte huset deres da. Er kjempespent på hvordan det kommer til å gå med oss!

  Lykke til videre! :)

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit