mandag, juni 08, 2009

BURET inne!!

Drømmemannen har laget en støyvegg på den ene siden av huset. Vi har en blindevei som går forbi huset, det er riktignok lite trafikk der men så deilig å sitte på terassen uten at naboene kan se inn. På baksiden av støyveggen er det en gressplen og terasse (kan se parasollen i bakgrunnen). Nå er det deilig å være ute, enten på plenen eller terassen! Vi holder på med å plante og pynte på innsiden av støyveggen, det får komme bilder når det er klart.


Her i enden må vi finne på noe, vurderer å plante noe buskas. Greit å ha noe mot naboen, vi får tenke litt på hva det blir. Synes det her med uteområdet er vanskelig. Vil så gjerne ha det koselig, lunt og pent. Uten alt for mye vedlikehold og stell. Det er litt minus med å bygge, det tar mange somre før uterommet er klart. Samtidig er det deilig å kunne gjøre alt fra scratch. Godt vi har god tid:)
Mandag er fridag for meg. Nå er huset total vasket! Skrubbet badet og 2.etg idag, nå er jeg rett og slett litt lei. Skulle ikke bygget så stort:)
Klem fra meg!

2 kommentarer:

 1. vi skal og, forhåpentlegvis, sette oppe ein slik vegg der vi skal bu...viss borettslaget går med på det :o/
  vil helst sitte ute i hagen uten at naboane ser og veit alt vi gjer på.

  skulle ha vaska litt eg og...men vart ikkje i dag heller :)
  og no skal eg vere vekke nesten heile veka so vert ikkje den store vasken..men greitt rydde litt før eg reiser...kjekkare komme heim til eit ryddigt hus :)

  håpe du får ei fin veke :)

  Klem M :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for skikkelig koselig hilsen!! Jammen har du en trivelig blogg og,har scrollet og scrollet og du viser mye fint!! Nå MÅ jeg stupe i seng, men titter innom snart igjen!! Hilsen fra Anette

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit