torsdag, juni 25, 2009

Kranselag!!

Heter det visst når taket er tett, og det er det nå:)Her er veggene på garasjen, de er støpt slik at de matcher grunnmuren på huset (som man ser såvidt i høyre hjørne) Tomta vår var veldig skrå og bratt, men ikke nå lenger. Ved å støpe veggene kunne vi også bruke de som støttemur, 2 fluer i en smekk! Drømmemannen planerte inntil slik at plenen nå er på nivå med veggene, før var dette er BRATT skråning. Veldig fornøyd med den løsningen! Så kjøpte vi ferdigplen og rullet ut, genialt:)

Her er takstolene heist opp! Begynner å ta form.. Drømmemannen i farta;)Så var taket tett! Yeah.. Ble så mye koseligere på området vårt. Drømmemannen har og laget trapper fra huset og ned til parkeringen/garasjenåpningen. Kan vise de etterhvert, må bare rydde litt rundt. Mye byggematerialer og div. Må være bloggifisert eller?! Hehehe,,
Noen som har ideer for beplantning på hver side av trappen fra parkeringen opp til plenen. Noe rimelig og lettstelt må det være.. Har litt plass mellom hus og trapp og mellom garasje og trapp.. Mottas med takk;)

Garasjen forfra. Her blir det en dobbel hvit port, me like! Den ble litt større enn antatt, ikke rart drømmemannen kunne gjerne planlegge dennne selv:) Får han GOD plass til verktøy, biler, dill og dall. Skal ikke klage, jeg har hele huset fult av dill og dall..tihi..

Her ser dere 2.etg på garasjen sett fra plenen vår. Blir "bare" 32kvm visstnok. God plass til alt vi ikke trenger, kontor, gjesteplass og fryser. Gleder meg til å innrede, i skrivende stund lager han gulv der. Glad jeg har en så handyman! Skulle jeg gjort uten;0)

Drømmer om å ha glassdører som kan åpnes helt, slik at dette kunne være en slags sommerstue. Hadde vært noe det! Men får vel bli med drømmen enn så lenge, har andre planer for en sommerstue/lysthus. Men det blir ikke i år.
Ha en nyyyydelig sommerhelg snille dere!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit