mandag, februar 16, 2009

Jeg maler igjen;)


Etter en skikkelig malingstørke svinger jeg igjen kosten. Jeg har i løpet av de siste årene malt alle lister og alt av panel (i alle tak og alle vegger) i husets 3 etasjer, og da sa det helt stopp! Natulig nok kanskje.. Men nå er jeg igang igjen og jeg koser meg;) Gleder meg sånn til å vise dere det ferdige resultatet. Og i hvilken farge? Joda, egghvit. Har lagt inn et lite snik bilde (før bilde).

Planen var å grunne og ta første strøket idag siden grunningen bare trenger 2timer å tørke. Men da jeg var ferdig med grunningen så fargen helt aprikos ut. Ånei, linolje, tenkte jeg og ringte flügger for å få tips. De trodde ikke det var det, men bare det at treværket var gammelt og da kan det se litt gult ut når man maler. Men for sikkerthets skyld skulle de sette en sperregrunning frem til meg som jeg kan hente imorgen. I tillegg skulle jeg selvfølgelig få den gratis.. For en service! Så imorgen blir det spinning på meg, en tur innom flügger og senteret for å shoppe litt. Også håper jeg å rekke et strøk med sperring imorgen.
Jeg klarte ikke å vente med å svinge kosten før Lille Pie skulle ha luren sin, så hun måtte sitte å se på en liten stund. Ser ikke så veldig fornøyd ut, men hun begynner å bli klar for sengen. Jeg liker ikke å holde på med blogging, vasking eller hobbyting når hun er våken, men jeg var så ivrig etter å komme igang. Vi hadde tross alt lekt i over en time på gulvet først. Og hun er blitt så flink til å åle seg fremover, hun begynte på fredag.

Legg gjerne igjen et spor når du er innom;)
Ha en fortsatt fin kveld!

3 kommentarer:

 1. hei :) bli spennande sjå resultatet av malinga :)
  Klem :o)

  SvarSlett
 2. Hei, takk for hilsen inne hos meg. Gleder meg også til å se resultatet!

  SvarSlett
 3. Vad mycket fint det var här..och vilken sötnos.
  Kram Lotta

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit