fredag, februar 20, 2009

Prøvegardin!Her er den nye liftgardinen jeg har sydd. Det skulle opprinnelig bare være en prøvegardin for de nye gardinene jeg skal sy til kjøkkenet. Men jeg ble så fornøyd at den blir hengende;) Litt usikker på om den skal henge på vaskerommet eller badet, men forløpig henger den på vaskerommet. Siden drømmmemannen ikke er helt ferdig med badet ennå..tihi.. ting tar tid;)


Jeg sydde på en blonde øverst på gardinen for å gjøre den litt romantisk, (litt vanskelig å se på bilde pga motlys) og brukte blonde for å binde den opp. Jeg skal sy de på gardinene, men forløpig er de knytt rundt hele for jeg vurderer å bruke fargede silkebånd istedet. Litt usikker..

Jeg må komme meg på Panduro en dag for å kjøpe stoff til kjøkkenet. Bestemt meg å velge noen av de nye Tilda stoffene, men klarer ikke å bestemme meg for hvilke. Er jo så mange fine! Noen som har noen tips eller forslag? Rosa, blå, grønn, lavendel...hmmm...


Vil ønske deg en god fredag og helg med dette herlige vårtegnet!
Som forøvrig befinner seg inne i min stue og ikke ute i den eeeeevige vinteren. Føler det er lenge til våren, ihvertfall når jeg titter ut.

2 kommentarer:

 1. Jeg synes du hadde veeeeeldig fine gardiner... :)

  Må lære meg å sy tror jeg....

  God helg! :)

  SvarSlett
 2. hei :) fin gardina vart!!
  eg lika godt rosa so hadde nok valgt det til kjøkkenet...litt sånn baby rosa.
  vert nok fint uansett ka du velge :)
  Klem Marny :)

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit