søndag, februar 01, 2009

En velfortjent pause..

Da var enda en helg på hell, og jeg har fått mye ut av den. Timene mine igår på sats gikk som smurt, og jeg storkoste meg;) Da jeg kom hjem gikk jeg og drømmemannen tur med veslesnuppa, før vi boblet i boblekaret alle tre. Lille Pie storkoser seg sånn da! Jeg fikk også litt orden på vaskerommet. Jeg må ta turen til ikea for å finne noen smarte løsninger på oppbevaring og hyller. Også ønsker jeg meg en benk over vaskemaskinen, med forheng under til å skjule vaskebøtter og div. Vi endte kvelden med god mat og gullfisken på Tv.

Idag var planen å ta en ski tur, men når vi stakk nesa ut var det litt for mange blå ute. (Lillemor har akkurat blitt frisk) Så da koste vi oss heller inne i varmen. Jeg fikk vasket stuen og kjøkkenet, mens drømmemannen og Lille Pie regjerte oppe i loftstuen. Og til lunsj koste vi oss med nybakt brød..mmmmm..
Nå ligger vi rett ut på denne sofaen og ser på film, etter en effektiv dag.
Her er noen bilder fra min nyvaskede stue:
Som dere ser på bildet over så mangler jeg noe på veggen over sofaen. Noe tips? Jeg har et hvitt veggskap jeg vurderer å henge der, men vet liksom ikke..

Ha en fortsatt fin søndagskveld;)


1 kommentar:

  1. ...jeg liker egentlig litt tomme hvite vegger. Har nesten skrekk i meg hver gang jeg henger opp noe på veggene... Liker ikke hvis det blir for mye. Men hvis du vil ha noe over sofaen kunne du kanskje vurdert ett el to litt store personlige bilder med rammer som passer med annet i rommet?? Men er du i stuss : Vent og la ideene komme til deg etterhvert..

    SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit