torsdag, februar 05, 2009

Shopping!

Tenkte jeg skulle vise dere litt av det som kom med hjem igår. Vi hadde en kjempekoselig shoppingtur. Tusen takk Vibeke og Anine!
Litt mer scrapping utstyr til scrapboken til lille Pie.
Jeg samler på dette serviset og dette var bortimot det eneste jeg manget, på 50%! Hihi..

En ny gryte vott til kjøkkenhåndkle jeg kjøpte for litt siden. Elsker kjøkkenserien til Lexington! Ønsker meg nå bare et forkle i samme, men finner bare det som går opp til livet, jeg trenger et heldekkende et;)En ny magasin-kurv til det nye stuebordet. Ser litt mer ryddig ut enn når alle bladene ligger utover. I hvit selvfølgelig;)


Fant en nydelig lyserosa kåpe med tilhørende alpelue til på salg, denne blir nok prinsessa mi fin med nærmere våren.

Tilda tilda tilda, jeg har hengt meg på bølgen. Disse er bare kjempefine og passet utmerket i tallerkenhyllen min på kjøkkenet. Så da at kjøkkengardinene ikke stod helt i stil. Jeg har tenkt å sy nye, og fant masse nydelige stoffer fra Tilda igår. Vi får de hva det blir. Lyst på helt hvite gardiner også..hmm..

Fikk endelig tak i det nye vakre hjem, det har vært forsinket. Så ikveld blir det vakre hjem, pelspleddet mitt og en kopp tea.
Vi har også kjøpt oss pulk så vi kan ta med vesla på skiturer. Jeg halte og dro denne mega store esken gjennom senteret igår. Vi var nok litt av et syn. Venninnen min tok begge vognene og jeg denne esken på rundt 15kg. Etter mye om og men fikk jeg alt inn i bilen. Drømmemannenmonterte den samme med engang jeg kom hjem, sånt liker han;) Så da håper vi på en skitur til helga.
Nei, nå må jeg jobbe litt videre her mens prinsessa tar seg en hvil.
Ha en fortsatt fin torsdagskveld!

2 kommentarer:

 1. Liker bloggen din kjempegodt! Ser vi har like lexington grytevotter og glasshåndklær. Og de gardinbåndene du kjøpte i London var artige syns jeg, morro med litt spesielle ting som ikke alle har også:)

  SvarSlett
 2. hei :) koseleg blogg! mykje fint du ha kjøpt deg, shopping er GØY!!! :)
  måtte bere kommentere navnet til venninna di, Anine. det heite dattera mi og, og ikkje so ofte eg ser andre heite d, artig :)
  håpe du har ein fin dag :)
  Klem Marny :)

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit