søndag, oktober 24, 2010

Avsløringen: A DREAM comes true...

 Endelig skal jeg avsløre hva jeg holder på med i låven, noen som er spente?
Tamtarata...

Jeg har lenge hatt denne drømmen, men når vi bodde i "byen" var ikke dette så aktuelt. Men da vi bestemte oss for å komme "himat te gårn" var dette også en del av planen. 
Siden i sommer har jeg brukt mye tid på å rydde opp, rive ned og pusse opp i fjøset. Hva skal jeg så bruke denne flotte lokale til?

Her åpner Drømmeverden gaver&interiør om en snau måned. Jeg kan nesten ikke vente med å komme igang... Hittil har det vært veldig mye jobb med å få fjøset i stand, det har tross alt vært gårdsdrift på gården her av mine oldeforeldre. Men endelig er møkka historie, etter x antall runder med vaskefilla. *klapp på skulderen*
Som dere sikkert nå skjønner så var ikke mitt besøk på gave&interiørmessen i august bare for kosen sin skyld. Nei, jeg løp rundt som en forvirret høne for å se mest mulig, møte med leverandører og bestille varer. En del av varene er rett rundt hjørnet, som jeg gleder meg. Weeee!!! 
Jeg har satt av greit med tid (tror jeg) til å pakke opp, prise og sette opp butikken. Etter lang tid med hard jobbing, er det snart bare "kosen" igjen. 

Vel, det var nok om denne hemmeligheten min for denne gang. Gledet meg sånn til å fortelle dere, men ville være sikker på at det var sant før jeg slapp bomben. *klyper meg selv i armen*
 
Jeg har selvfølgelig masse nerver i magen og føler en del usikkerhet rundt dette. Er det "liv laga" for en slik butikk litt utenfor sentrum? Kommer det noen kunder? Klarer lille meg å få dette til?
Jeg har kommet frem til at man lever kun en gang, og jeg MÅ bare prøve:) 
Hva tror DU? Er jeg gal?? *smiler*

Ønsker DEG og DINE en toppers uke!

 Klem fra gründer

10 kommentarer:

 1. Gratulere!
  Har vært kjempespent på at du skulle avsløre fjøs-greia ;)

  - Alexander

  SvarSlett
 2. Åh so spennande!!☺
  Gratulere!

  Lykke til☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 3. Gratulerer!
  For en herlig og spennende tid du har foran deg ♥ Det er min store drøm og - og åpne en liten Drømmebutikk ♥ Men her jeg bor er det desverre alt for mange slike, som også er store navn i denne verden, så jeg tror ikke jeg hadde kunnet konkurert med de...
  Men veldig hyggelig og lese om dere som virkelig setter liv i drømmen - herlig!

  Lykke til, og jeg vil følge spent med:))

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Hei, Margit! Takk for hyggelig hilsen:)

  Ååå, så spennende!! Forstår du er spent;) Gratulerer så mye!! Håper kundene vil komme strømmende til din koselige, lille "gårdsbutikk":))

  Klem klem
  ANETTE:)

  SvarSlett
 5. Hei du, så koselig det blir med en liten butikk. Har veldig lyst til dette selv,men tør ikke rett å slett.... Så jeg synes du er kjempe flink og tøff som kaster deg ut i det!
  Stå på =)

  Klem

  SvarSlett
 6. Såååå utrolig spennende!! Gratulerer masse - du er er "herlig gal"! Dette kommer til å gå kjempefint det er jeg helt sikker på ;0) Kos deg med klargjøringen og masse lykke til!!! KLem fra meg

  SvarSlett
 7. Kjempespennende og så flott å følge drømmen sin :)

  Blir lekkert -GRATULERER!

  Klem fra tove

  SvarSlett
 8. Gleder meg til å se det endelige resultatet vennen! Detta blir knall bra!

  klem fra Wenche

  SvarSlett
 9. Åh.. Det blir spennende å se! ;) gratulerer så mye.. Da er det vel bare å annonsere som bare det i lokalavisen.. Hihi.. Og sette opp flyers over alt! Kanskje jeg må ta meg en tur?! Hihi..

  Huset begynner å bli ferdig, men det er slitsomt kjenner jeg.. Er gressenke endel på høsten, så ting tar litt lengere tid enn anntatt.. Men men! Synes det begynner å bli bra.. Venter i spenning på å få ferdigstilt kjøkkenet må.. Hihi.. Håper dere slipper å krangle for mye med kommunen!
  Lykke til videre..

  Stor klem fra meg

  SvarSlett
 10. Så spennende - gratulerer! Tror dette blir kjempebra jeg - lokalet kommer jo bare til å bli så sjarmerende og fint :)
  Klem fra Bekka

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit