søndag, oktober 31, 2010

10 kilo vekk fra skulderne..

..forsvant idag. Klagen vår til kommunen er endelig klar og jeg har postet den i kassen utenfor rådhuset. *puuuhh*
Vi har brukt MYE tid og energi på denne saken, og få alt ned på papiret er ikke så lett..
Kommunen har desverre ikke endret sin mening om å la oss skille ut en tomt fra gården så vi kan få bygget drømmehuset. Et av problemene (ifølge kommunen) er at huset vil bli for eksponert og vil ødelegge kulturlandskapet, da tomten vi søker om ligger på en kolle. Vi har ment det motsatte hele veien, og etter å ha fått en srkitekt til å tegne skisser har kommunen innsett at vi hadde rett. Huset trenger nødvendigvis ikke å bli så eksponert, har de uttalt. *gnir seg i hendene* hihi..
Da står vi igjen med et problem; dette er en viltkorridor som de ikke ønsker at vi skal trenge oss inn i. Det blir automatisk kalt en viltkorridor når det er litt skog som snor seg et stykke nedover. Dette er ingen tett og fin skog, og vi har til gode å se noe vilt der oppe. Men kommunen er pliktet til å ta sånne hensyn. 
Om et par uker skal politikerne ta en avgjørelse i saken. Vår fremtid ligger i deres hender! Håper de støtter oss fremfor kommunen. Time will show!
Det sykeste er at vi kan drive lobby-virksomhet mot politikerne. Det skal jeg gjøre! Men hva og hvordan "kjøper" man deres stemmer???

Igår kveld var vi på lammestek hos gode venner. De har bygget huset på bildet over, men med kjeller. FLOTT hus har de fått seg:)

Ny uke, nye muligheter!Posted by Picasa

1 kommentar:

  1. Jeg skjønner godt frustrasjonene - det er virkelig David mot Goliat å sloss mot kommunen! Har desverre ingen gode råd å komme med for å "lobbe" riktig, men jeg skal i hvert fall sende alle gode tanker og krysse alle fingre for dere! Håper politikerne har hodet på rett plass!! Ønsker deg en god uke! Klem fra meg

    SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit