søndag, oktober 03, 2010

Mange tanker og spørsmål..

svirrer i hodene våre for tiden!


Vi begynner å bli VELDIG klare for å finne ut hvor veien går videre. Ingen av oss trives så godt i gamlehuset, og vi gruer oss til vineteren (som er spådd å bli KALD!) Problemet er ikke å bo her, men vi lengter etter å vite; ha en gulrot i vente. Min kjære er også redd for mugg o.l, vi føler oss stadig så småsyke... Dette skal sjekkes ut!


Vi lenger også etter HJEMME følelsen. Dette er IKKE vårt hjem, vi tillater oss heller ikke å føle det siden det er kun et stoppested på livets landevei:)


Akkurat nå har vi mange tanker og spørsmål rundt dette tema: hvor vil vi bo? Skal vi bygge, kjøpe ferdig eller totalrenovere. Vi er ganske sikre på at vi ikke skal kjøpe ferdig, for vi har så mange meninger om hvordan drømmehjemmet skal være. Men totalrenovere er greit, da får vi det som vi vil. Eller så sies det at man skal bygge 3 ganger...
GLEDER meg stort til å plukke ut kjøkken (allerede vært å tegnet drømmen), lister, dører, farger, vinduer, panel, tapeter, vasker, JA i det hele tatt! Det meste har jeg en VELDIG klar mening om allerede, So lets go!!!


Dette var mange tanker fra meg, men deilig å få det ned. Som dere skjønner er vi ikke så tilfredse med dagens bosted. Kall meg gjerne en Diva, for JA jeg liker luksus:)

Savner kjøkkenet mitt: det var stort og luftig og perfekt å jobbe i. Ville valgt hvitt kjøkken idag, men da vi bygget var det veldig i tiden:)

Vi har hatt en avslappende og deilig helg. Vært på 2 visninger som ikke var noe og kost oss sammen bare vi<3 Har du hatt en flott helg?


Klem fra tankefull og forvirret


Posted by Picasa

1 kommentar:

  1. Å jeg kjenner meg så godt igjen i den situasjonen og de tankene du har her! Det er store avgjørelser som skal tas og det er lov å ønske og drømme - det er jo en del av prosessen. Dere finner nok ut av det snart skal du se! Jeg har også hatt en avslappende helg med en liten Ikea-tur, besøk av familien og pusling i heimen. Ha en fortsatt fin søndagskveld! Klem fra meg

    SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit