onsdag, oktober 13, 2010

Luksushelg med girlsa!

Helgen ble tilbrakt på Quality Son hotell & SPA sammen med verdens beste jenter<3 Kommer til å leve på denne helgen lenge kjenner jeg! Vi hadde suiter som var helt fantastiske! Med nydelig utsikt til sjøen, fresht bad, eget kjøkken og flotte detaljer.


Som gjest på hotellet har man tilgang til et flott pool-område, SPA og fitness senter. Jeg og mine 2 andre roomies stod opp tidlig lørdag og ble med på en spinning time, deilig! Før vi entret poolen og deretter hadde vi SPA behandlinger. På lørdag spiste vi en deilig middag i restauranten. En toppers lørdag!Uteområdet på hotellet er et kapittel for seg! Nydelig anlagt med små stier, hvite stener, sitteområdet og alt rett ved vannet! Vi ville hatt mer utbytte av uteområde om det var sommer og varmt, men vi satt faktisk en del ute i "bungalowene"  med masse puter og pledd, MYS!


Her er jeg (2 øverste til venstre) og noen av jentene, vi måtte jo pynte oss litt ekstra på kveldene:) Lørdag kveld var det Zumba party på hotellet, veldig artig. Vi stod for halve livet..hehe..

Takk for en uforglemmelig helg jenter!
Anbefaler dette SPA hotellet på det varmeste om du ønsker å bli skjemmet bort litt ekstra!
Jeg og min kjære skal i et VELDIG viktig møte nå straks, er SÅ nervøs jeg. Kryss gjerne det du har av armer og ben, det skal jeg:) 

Vi blogges!


2 kommentarer:

  1. Det ser deilig ut, og høres veldig godt ut også:)

    Vi krysser alt vi kan krysse for at møtet går bra!! Tvi tvi:)

    Klem!

    SvarSlett
  2. For noen flotte bilder - stedet ser helt fantastisk ut!! Skjønner at jeg må prøve ut Son Spa snart!! ;0) Masse lykke til på møtet! Klem fra meg

    SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!

Klem fra Margit